Nieuws

NAV werft aan: adviseur studiedienst en medewerker beweging

Pieter De Groote • 6 februari 2018

Om onze studiedienst en dienst beweging in Brugge verder te versterken zoekt NAV op korte termijn twee nieuwe medewerkers (m/v). Het gaat enerzijds om een Adviseur Studiedienst met accent op energiebewust bouwen en anderzijds om een medewerker voor de organisatie van vorming en opleiding.
  • Voor de Studiedienst zoeken we iemand met een diploma burgerlijk of industrieel ingenieur bouwkunde, architect, ingenieur-architect of gelijkwaardig door ervaring. Als adviseur biedt u de leden architecten advies en ondersteuning in beroepstechnische materies en in het bijzonder in de wetgeving van EPB en het energiebewust bouwen.
  • Voor de bewegingsmedewerker zoeken we een enthousiaste en ondernemende bachelor (eventmanagement, marketing en communicatie, sociaal werk, …) Je wordt hoofdzakelijk ingeschakeld binnen de organisatie van diverse opleidingen, activiteiten en events voor onze leden architecten en partnerorganisaties (cursussen, infosessies, werfbezoeken, netwerkhappenings, vormingsmomenten). Ook meewerken aan bepaalde projecten (bijvoorbeeld de Vlaamse Renovatiedag) behoort tot het takenpakket. Occasioneel avondwerk, flexibele uren en verplaatsingen zijn part of the job.
     

Je krijgt in beide gevallen een boeiende en uitdagende functie in een team van 12 enthousiaste medewerkers. Bovendien kan je rekenen op een competitieve wedde, aangevuld met bedrijfswagen, maaltijdcheques en groeps- en hospitalisatieverzekering.

 

NAV, Netwerk Architecten Vlaanderen is de grootste sectororganisatie van en voor architecten. Naast belangenbehartiging staat NAV borg voor informatieverstrekking aan en ondersteuning van architecten.

 

De volledige vacature kunt u onderaan downloaden.

Documenten