Nieuws

Unieke samenwerking tussen vier autoriteiten op vlak van architectensoftware

14 februari 2018

Archicad, Archisoft, Archisnapper en Exact online slaan de handen in elkaar om de architect terug de tijd te geven om architect zijn. Het proces, van ontwerp tot facturatie, binnen een bouwproject ligt op zich vast. De tools die gebruikt worden om dit proces te doorlopen echter niet.

Het zijn net die tools die voor heel wat frustratie kunnen zorgen omdat ze niet op elkaar afgestemd zijn. Elk van deze toepassingen vereisen een aanmaak van klantenfiches, projecten en een individuele dataopslag. Zeer veel tijd gaat dus uiteindelijk verloren aan het telkens opnieuw ingeven van dezelfde gegevens. Tijd die ieder architectenkantoor ongetwijfeld liever aan andere zaken spendeert.

 

Daarom organiseren Focus It, Use IT Group, SBSA en Sofatech nu het Archiflow Seminarie. Als ontwikkelaars van toonaangevende producten binnen de architectenwereld komen zij nu naar buiten met een unieke koppeling die tot een aanzienlijke tijdswinst zal leiden. Doordat de vier producten communiceren met elkaar zal nog maar slechts een éénmalige invoer van gegevens vereist zijn en wordt het volledig bouwproces op deze manier vereenvoudigt en geautomatiseerd.

 

Omdat de vier partners graag daad bij het woord willen stellen zal er tijdens het Archiflow seminarie een concrete case uitgewerkt en gedemonstreerd worden. Van het moment dat de klant bij de architect binnenstapt tot de facturatie die gebeurt na het opleveren van de bouw. Een oplossing op maat zonder de kostprijs van een op maat gemaakt pakket. Iedere partner is een autoriteit binnen zijn vakgebied waardoor dit totaalpakket een gespecialiseerde oplossing kan genoemd worden.

 

Na het uitwerken van de case, door de verschillende sprekers, is er een netwerkmoment voorzien waarbij de verschillende partners u graag te woord staan.

Data en locaties:

20 februari 2018 – Sint Niklaas

27 februari 2018 – Roeselare

7 maart 2018 – Erpe-mere

 

Inschrijvingen:

www.useitgroup.be/archiflow