Evenement

Ontmoet de makers

Do 16 Maart 2017
Gent
Design by Mai

Maak kennis met 20 opkomende en kleinschalige maakbedrijven en lokale designers of makers. Zij stellen hun werk voor aan en vertellen u waar en hoe u ze kan integreren in architectuur.


Gent is de thuisbasis voor tientallen professionele makers, designers en maakbedrijven. Om te werken aan een duurzame maakregio en onze lokale economie te versterken bieden NAV en UNIZO De Makers hier een forum aan waar u als architect deze makers kan ontmoeten.


Op een exclusief netwerkevent op een unieke locatie in Gent presenteert gastvrouw Mai Waelkens, ontwerpster en eigenaar van het label Design By Mai, haar werk samen met dat van 19 collega-makers. Maak kennis bij een hapje en een drankje en ontdek het beste van wat lokale maakeconomie te bieden heeft.


Over onze gastvrouw Design by Mai


Interieurarchitect Mai Waelkens richtte 2014 ‘Design By Mai’ op, haar eigen design brand. Ze presenteerde met de collectie ‘Carve Your World’ ook een eerste reeks handgemaakte producten. Haar oogstrelende verlichting werd opgemerkt in London waar het Belgische merk schitterde tussen de grote internationale brands op Designjunction. Design By Mai draagt de Belgische traditie van handwerk hoog in het vaandel en werkt nauw samen met gespecialiseerde en ervaren vakmensen. Tijdens deze avond kom je in het atelier meer te weten over het volledige maakproces.

terug naar overzicht

Programma

18u30

Ontvangst

19u00

Verwelkoming: wat is UNIZO De Makers?

19u05

De makers stellen zichzelf aan u voor met een object van eigen hand

20u40

Netwerkdrink en mogelijkheid tot bilaterale contacten

Praktisch

Data & locatie

Do 16 Maart 2017: Gent
Design by Mai, Visserij 171 D, Gent

Genodigden

De avond is exclusief voor architecten

Deelnameprijs

Gratis en exclusief voor NAV-leden

Met de steun van:

DISCLAIMER
De persoonsgegevens die naar aanleiding van het invullen van dit inschrijvingsformulier worden meegedeeld, worden verwerkt in overeenstemming met de bepalingen van de wet van 8/12/1992 tot bescherming van de persoonlijke levenssfeer. NAV kan de gegevens van de inschrijver gebruiken in het kader van het event, met het oog op het evalueren en ontwikkelen van de dienstverlening en voor belangenbehartiging. De inschrijver erkent en aanvaardt dat NAV tevens, teneinde financieel in staat te zijn om het event aan de gestelde voorwaarden aan te bieden, de inschrijvingsgegevens meedeelt aan de hierboven vermelde partners van het event ter promotie van hun producten of diensten naar de inschrijver en dit gedurende een periode van 6 maanden vanaf het event, tenzij de inschrijver zich hiertoe eerder tegen de partner verzet. Elke inschrijver heeft te allen tijd het recht de over hem gehouden persoonsgegevens in te zien en te verbeteren op de maatschappelijke zetel van NAV, aan de Willebroekkaai 37 te 1000 Brussel.