Projectbezoek

Zwin natuurcentrum - rondleiding door Klaas Goris

Vr 24 maart 2017
Knokke-Heist
Zwin Natuurcentrum

Op 24 maart 2017 organiseert Netwerk Architecten West-Vlaanderen een bezoek aan één van de bekendste natuurgebieden van Vlaanderen, het Zwin.

We noemen het niet voor niets de internationale luchthaven voor onze gevederde vrienden! Ook op architecturaal vlak staat het vernieuwde Zwin aan de top in onze provincie.

Het architectenkantoor Coussée-Goris won in 2011 de wedstrijd voor het nieuwe bezoekerscentrum inclusief speeltuin, een kijkcentrum en talrijke educatieve 'hutten'. Via een openbare aanbesteding werd de realisatie van het volledige project toegekend aan Artes Depret en vijf jaar later officieel voor het grote publiek geopend.

De georganiseerde rondleidingen werden door de massale vraag al een eind geleden stopgezet, maar architect Klaas Goris maakt voor NAV een uitzondering!

Wilt u als architect het gebouw vanop de eerste rij ervaren in een driedelige themanamiddag met walking dinner uitkijkend op het natuurreservaat? Dan is deze middag zeker iets voor u!

 

TIP! Breng uw laarzen mee bij slecht weer of goede stapschoenen

terug naar overzicht

Programma

13u30

Ontvangst met koffie

14u00

Inleiding en voorstelling partners

15u00

Start rondleiding met architect Klaas Goris, aannemer Artes Depret, natuurgids het Zwin

18u00

Walking dinner en netwerking

Praktisch

Data & locatie

Vr 24 maart 2017: Knokke-Heist
Zwin Natuurcentrum, Graaf Leon Lippensdreef 8

Deelnameprijs

NAV-leden: € 25/persoon
Stagiairs: € 20/persoon
Niet-leden: € 35/persoon

Betalen via overschrijving op BE98 4661 1851 3193 voor 20 maart 2017 met vermelding 'ZWIN + NAAM DEELNEMER(S)'. Pas dan is uw inschrijving definitief.

Vermelding 'ONK' indien u een onkostennota ter plaatse wil ontvangen.