© Tim Peeters Architecten

Evenement

De Vlaamse Renovatiedag: schrijf nu in met een project

Zo 27 Mei 2018
Vlaanderen & Brussel

Een gerealiseerde renovatie in uw portfolio? Pak er mee uit! Laat toekomstige verbouwers uw architectuur en aanpak beleven.

 

Op zondagnamiddag 27 mei 2018 organiseren Netwerk Architecten Vlaanderen (NAV) en het tijdschrift Ik ga Bouwen & Renoveren een nieuwe editie van de Vlaamse Renovatiedag. Architecten kunnen een project inschrijven t.e.m. 28 februari.

 

De Vlaamse Renovatiedag is een unieke openhuizendag waarbij u potentiële opdrachtgevers over de vloer krijgt in uw eigen realisatie. Samen met de bouwheer laat u de bezoekers proeven van uw eigen stijl en manier van werken.
De toekomstige bouwheer zet zo een belangrijke eerste stap richting zijn droomproject. Met uw visitekaartje op zak!

Alle projecten worden voorgesteld op deze website én in een luxecatalogus met ruimte voor tekst en foto's. De dag kan ook steeds rekenen op flink wat aandacht van televisie en gedrukte media. Een unieke manier dus om uw bureau in de spotlight te zetten!

terug naar overzicht

Praktisch

Data & locatie

Zo 27 Mei 2018: Vlaanderen & Brussel
,

Tijdstip

Zondag 28 mei 2017 van 13.00u tot 18.00u.

Genodigden

Doelpubliek: toekomstige verbouwers.

Deelnameprijs

Per renovatieproject betaalt u de deelnameprijs van 250 EUR excl. btw.
NAV- en AiNB-leden genieten van het voordeeltarief 175 EUR excl. btw.

DISCLAIMER
De persoonsgegevens die naar aanleiding van het invullen van dit inschrijvingsformulier worden meegedeeld, worden verwerkt in overeenstemming met de bepalingen van de wet van 8/12/1992 tot bescherming van de persoonlijke levenssfeer. NAV kan de gegevens van de inschrijver gebruiken in het kader van het event, met het oog op het evalueren en ontwikkelen van de dienstverlening en voor belangenbehartiging. De inschrijver erkent en aanvaardt dat NAV tevens, teneinde financieel in staat te zijn om het event aan de gestelde voorwaarden aan te bieden, de inschrijvingsgegevens meedeelt aan de hierboven vermelde partners van het event ter promotie van hun producten of diensten naar de inschrijver en dit gedurende een periode van 6 maanden vanaf het event, tenzij de inschrijver zich hiertoe eerder tegen de partner verzet. Elke inschrijver heeft te allen tijd het recht de over hem gehouden persoonsgegevens in te zien en te verbeteren op de maatschappelijke zetel van NAV, aan de Willebroekkaai 37 te 1000 Brussel.