Nieuws

Meeroverepb.be zit in een nieuw jasje ... en heeft een nieuwe naam!

3 oktober 2017

Advies nodig over energiebewust bouwen of verbouwen? Meeroverepb.be is al enkele jaren dé place to be voor alle vragen rond energie van architecten en epb-verslaggevers. De website zit vanaf nu in een nieuw jasje en krijgt een nieuwe naam: Energiebewustontwerpen.be.

Het thema ‘energiebewust ontwerpen’ is actueler dan ooit. Architecten vervullen een voortrekkersrol in het pad naar een duurzame toekomst. En Energiebewustontwerpen.be speelt hier optimaal op in. Met handige tools en uitgebreide technische informatie wil NAV ontwerpers nóg beter begeleiden in een energieverhaal dat steeds verder evolueert.

 

Van EPB-regelgeving tot concrete bouwstrategieën: NAV bundelt, filtert en selecteert alle informatie over energiezuinig bouwen die relevant is binnen onze sector. Steeds helder en to the point.

 

De nieuwe site is overzichtelijker, makkelijker doorzoekbaar en oogt beter op mobiele toestellen. Zo vind je nog beter de weg naar populaire rubrieken als Kennis, Tools, FAQ en de helpdesk. Je vindt er voortaan ook een overzicht van BEN-referenties en een uitgebreide agenda met infosessies en events over energiebewust ontwerpen.

Ontdek het zelf. Surf naar Energiebewustontwerpen.be