Innovatie

FLAGPOOL: zwembadbekleding met stijl

30 januari 2018

De koude periode is nog lang niet voorbij en het blijft somber om naar buiten te kijken met dit grijze weer. Wacht niet langer op de lente voor kleurrijke landschappen, maar geef voortaan uw tuin een extra touch door te spelen met vormen en kleuren. Op zoek naar een uniek zwembad? Met Flagpool is werkelijk alles mogelijk.

Water in een nieuwe kleedje


SOPREMA lanceert het gloednieuwe Flagpool-gamma om ook zwembaden uitstekend te waterdichten. PVC-waterdichtingsbekledingen voor water met stijl. Kies uit talloze oplossingen, kleuren, designs… en personaliseer uw zwembad.

Dit nieuwe gamma is het resultaat van permanent onderzoek op het vlak van technologie en kleurverwerking. We brengen waterdichtheid, mechanische eigenschappen en duurzaamheid tot één geheel. De Flagpool NG is een flexibele gewapende PVC-liner die uw zwembad bovendien beschermt tegen verschillende weersinvloeden als UV-stralen, vocht en warmte alsook tegen micro-organismen en de standaard waterbehandelingsproducten.

Uw zwembad is nu meer dan alleen blauw. Benieuwd en meer weten? Kom het nieuwe gamma ontdekken, stand 5519 op BATIBOUW. Kan je niet wachten? Geen probleem, neem gerust contact met ons op via info@soprema.be.