event

B brand maakt zijn debuut op de Contemporary Design Market

18 september 2020

B brand is een in Antwerpen gevestigde creatieve design studio gespecialiseerd in intelligent interieur en product design. In 2019 besloot interieurontwerper Ben Depuydt zijn krachten te bundelen met de gerenommeerde architect Luc Binst. Hun kennis, ervaring en gerealiseerde projecten vormen samen uitgebreide referenties. Ontdek hun creaties op de Contemporary Design Market (26 en 27 september in Tour & Taxis in Brussel).

Shards (B brand) opgesteld in HQ Binst Architects, Antwerpen (foto: Binst Architects)

Dankzij een strategische visie levert dit sterke team stijlvolle oplossingen die inspireren. Van spraakmakende woningen, hospitality, retail en werkruimtes, B brand’s grondige benadering, eindeloze nieuwsgierigheid en doordachte aanpak resulteert in verfijnde resultaten. 

 

B brand creëert uitzonderlijke interieurs en doordachte high-end producten die geaccentueerd worden door krachtige lijnen met een gesofisticeerde ziel en vakmanschap met eerlijke materialen.

 

Verschillende meubels en verlichting zijn in ontwikkeling in samenwerking met internationale producenten zoals Lensvelt, Bulo en Modular lighting systems.

 

Contemporary Design Market

Brussels Design September, Flanders DC en Wallonie Design stellen met trots de tweede editie van de Contemporary Design Market voor, een initiatief van IkKoopBelgisch/ J’AcheteBelge. Het is een presentatie en verkoopmoment voor Belgische designers en merken, op 26 en 27 september in Tour & Taxis in Brussel.

 

De Contemporary Design Market zal plaatsvinden op hetzelfde moment en op dezelfde locatie als de Brussels Design Market, het grootste event gewijd aan 20ste eeuws design (vorig jaar meer dan 7.000 bezoekers). Voor het tweede jaar op rij zal er een aparte ruimte vrijgemaakt worden waar hedendaags design getoond en verkocht zal worden.

 

Contemporary Design Market is een exclusief presentatie- en verkoopmoment voor zowel bekende als opkomende Belgische designers en merken. In het kader van het Design September-programma is de Contemporary Design Market een uniek moment om Belgisch design te ontdekken en kopen, alsook om de ontwerpers zelf te ontmoeten. Professionelen, verzamelaars, pers, architecten en andere designliefhebbers worden uitgenodigd om het allerbeste van de hedendaagse designscène te ontdekken. Deelnemers worden zorgvuldig geselecteerd door een comité van experten.

 

Als er één ding duidelijk is geworden de voorbije maanden, is dat niks het persoonlijke contact evenaart. CDM is één van de speerpunten van Brussels Design September. 

 

Het is een moment om te netwerken met architecten, interieurarchitecten, ontwerpers, verzamelaars en voorschrijvers. Op zaterdagmorgen vindt er een preview voor een geselecteerd publiek plaats. Uiteraard zal het event corona-proof zijn.