Nieuws

RES Awards 2021: dien jouw project in

11 augustus 2021

RES vzw reikt op 16 december 2021 opnieuw de RES Awards uit en roept ontwikkelaars, overheden, bouwheren en architecten op om hun projecten in te dienen! Er wordt een award uitgereikt in 3 verschillende categorieën: residentieel, commercieel en (semi-)publiek vastgoed.

Architecten en bouwheren kunnen tot en met 30 september 2021 projecten indienen via de website www.resawards.be Projecten in België met een oppervlakte groter dan 4.000m² opgeleverd tussen 1 januari 2020 en 30 september 2021 komen in aanmerking.

 

In een eerste juryronde zal een jury van deskundigen en vastgoedprofessionals 3 genomineerde projecten per categorie aanduiden op basis van de ingediende dossiers.

 

Van alle 9 genomineerde projecten maakt RES een video voor de RES Awards uitreiking. Met deze video kunnen de genomineerden nadien ook aan de slag om hun bedrijf en project in de kijker te zetten.

 

De 9 genomineerden worden uitgenodigd om hun project te komen presenteren tijdens een tweede en finale juryronde op 2 december 2021.

 

Vervolgens selecteert de jury in elke categorie een winnaar op basis van het ingediende dossier en de geleverde presentatie.

 

De winnaars zullen bekend gemaakt worden tijdens de RES Awards ceremonie op 16 december 2021 in Brussel.

Nuttige links