Seminarie

DUCO: Ventilatie in Renovatie

Wo 4 mei 2022
Mechelen
Lamot
Wo 11 mei 2022
Gent
AuditoRium4

De doelstelling is glashelder: tegen 2050 moet elk huis in ons land een energiescore A+ of A behalen. Super energiezuinig dus. Dat mag zonder twijfel ambitieus genoemd worden, zeker als je weet dat de gemiddelde woning vandaag een energiescore D, E of nog erger heeft. De kwaliteit van het ventilatiesysteem heeft een grote invloed op die score. In samenwerking met SBM organiseert ventilatiefabrikant DUCO daarom twee seminars over ventilatie in renovatie.

 

Ventilatie bij renovatie: hoe pak je het aan?

Sprekers van dienst zijn Dirk Stevens (DUCO) en Luc Dedeyne (SBM). Aan de hand van een uitgewerkte case tonen ze welke performante C én D ventilatiesystemen er zijn om het E-peil te verlagen. Dirk en Luc maken een inschatting van de renovatiekosten om een woning aan te passen aan de energetische eisen.

 

Update regelgeving

Een update rond de regelgeving van ventilatie wordt vakkundig gemodereerd door Luc Dedeyne (SBM). Door zijn praktische ervaring als architect, gekoppeld aan zijn passie voor energie & technieken heeft hij een zeer grote kennis van het energiezuinig bouwen. Als energieconsulent is hij het aanspreekpunt voor menig architect en EPB-verslaggever.

terug naar overzicht

Programma

13u00

Ontvangst met drankje

13u30

Start deel 1 presentatie

14u45

Pauze

15u15

vervolg deel 2 presentatie

16u00

Afsluitende netwerkdrink

17u00

Einde programma