© Jasper Jacobs

Evenement

NAV in debat met de Vlaamse Bouwmeester

Di 7 juni 2022
Leuven
VAC

Zijn aanbestedingsprocedures voor architectuuropdrachten duur en omslachtig? Hebben aanbesteders voldoende inzicht in het beroep van de architect? Netwerk van Architecten Vlaanderen (NAV) gaat in debat met Vlaams Bouwmeester Erik Wieërs. 

 

Pieter Meuwissen van Lava Architecten zal NAV vertegenwoordigen tijdens dit debat. Voorts licht NAV-directeur Steven Lannoo ons standpunt toe in een videoboodschap en volgen er twee getuigenissen van onze leden, namelijk Nico Luyten van ASSAR en Nele Coppieters van DETOO.

 

Verder op het programma van dit event

  • Het beleidsdomein Mobiliteit en Openbare Werken stelt zich voor als grote opdrachtgever voor KMO’s.
  • Hoe kan je als overheid maximaal klantvriendelijk zijn, en toch de regels respecteren? En wanneer kan je als KMO wat vragen aan de aanbestedende overheid? Een goede praktijk: de aanbestedingen van de Vlaamse Waterweg.
  • Tips en tricks van de jurist.
  • Het KB e-invoicing.

 

Een hybride event

We kiezen resoluut voor een combinatie van een online én live event. Het is immers het beste van twee werelden. Geraak je niet in Leuven? Neem dan online deel, maar weet dat je wel wat zult missen. We gaan in dialoog met ons publiek én alle sprekers zijn vlot aanspreekbaar tot 20 minuten na het event.
 

terug naar overzicht

Programma

10u00

Aanvang event - KMO-participatie aan overheidsopdrachten

- Tips en tricks van de jurist
- NAV in debat met de Vlaamse Bouwmeester
- Best practices
- De KMO aan het woord
- Een grote aanbesteder van de Vlaamse overheid stelt zich voor

12u00

Einde event