© D’hondt Beyens Goesaert, Claeys/Haelvoet architecten, Wienerberger

Projectbezoek

Brouwerij Omer Vander Ghinste

Do 27 april 2023
Bellegem
Brouwerij Omer Vander Ghinste

Laat je onderdompelen in de wereld van het b(r)ouwen! 

Tijdens het bezoek aan de familiebrouwerij Omer Vander Ghinste combineren we het beste van twee werelden.

 

  • We maken tijd voor architectuur
    De site van de brouwerij maakt zich uniek door zijn gebouwen uit verschillende periodes, naar analogie met de opeen volgende generaties Vander Ghinste. We besteden in het bijzonder aandacht aan de nieuwe brouwzaal die vastberaden zijn plaats opeist tussen het uithangbord van het familiebedrijf, een imposant art deco gebouw, en de achterliggende dorpswoningen. De brouwzaal is een verwezenlijking van architecten- en ingenieursbureau D’hondt Beyens Goesaert in samenwerking met Claeys/Haelvoet architecten. 

 

  • We maken ook tijd voor een andere vorm van vakmanschap
    Voor eens verdiepen we ons niet enkel in het bouwproces, maar ook in dat van het brouwen. Kom alles te weten over de hoe en wat, en neem daarna de tijd om het resultaat aan den lijve te ondervinden: je gaat niet naar huis zonder te proeven. 

 

terug naar overzicht

Programma

16u00

Ontvangst

16u30

Rondleiding

Door twee professionele gidsen en een afgevaardigde van architecten- en ingenieursbureau D’hondt Beyens Goesaert en Claeys/Haelvoet architecten. 

De rondleiding duurt anderhalfuur en zal plaatsvinden in twee groepen. Groep 1 vertrekt om 16.30 uur en groep 2 om 16.45 uur.

18u00

Netwerkmoment

Praat gezellig bij met collega's, proef van het rijkelijk aanbod van Omer Vander Ghinste en geniet van van enkele tapashapjes.

19u30

Einde

Praktisch

Data & locatie

Do 27 april 2023: Bellegem
Brouwerij Omer Vander Ghinste, Brouwtorenstraat 5, 8510 Bellegem

Genodigden

Dit bezoek is exclusief voor NAV-leden.

Deelnameprijs

Gratis aangeboden door samenwerking met onze partner Wienerberger, leverancier van de bakstenen van de nieuwe brouwzaal.

Met de steun van: