Innovatie

Heeft u het nieuwe tuinwandsysteem Neighbours® van Outdoor Wood Concepts® al ontdekt?

26 oktober 2017

Het gepatenteerde montagesysteem van Outdoor Wood Concepts® onderscheidt zich van andere tuinschermen door de strakke vormgeving en de architecturale uitstraling. De tuinwand bestaat uit balken die tot drie meter uit de grond kunnen rijzen en slechts veertig cm in de grond zitten. Bovendien is maatwerk mogelijk dankzij de cassette onderaan. Zo kunnen de balken op een originele manier geplaatst worden en kan de klant genieten van een unieke creatie in de tuin.

Strak tuinwandsysteem/balkenwand

 

Neighbours® is een tuinbalkenwand die opvalt door z'n strakke vormgeving. Deze wand kan bijdragen tot een strak ontwerp waarbij zowel privacy als contact met de omgeving gewaarborgd worden. Dit maakt Neighbours® zo uniek. Het houten semi-transpartante scherm wordt bekomen door een slimme positionering van de houten balken.

 

Gepatenteerd montagesysteem = conform de normen

 

Outdoor Wood Concepts® ontwikkelde een gepatenteerd montagesysteem dat volledig onzichtbaar is. Het systeem zorgt ervoor dat de balken zich slechts  40 cm onder de grond bevinden. Boven het maaiveld kan Neighbours® een hoogte aannemen van 1.8 m of 3 m. Neighbours® is conform de normen m.b.t. windbelasting, staalconstructies en verankeringen. Dit tuinbalkensysteem wordt aangeboden in tropisch hardhout, duurzaamheidsklasse I.