Innovatie

Van kantelbaar lamellendak tot vast dak in één structuur

11 december 2017

De nieuwe generatie Renson Algarve terrasoverkappingen oogt nog strakker, is – naar analogie met de Camargue – bijna dubbel zo snel te installeren en kan nu ook uitgerust worden met glazen en Loggia schuifpanelen.

Bovendien is de Algarve nu in een versie met een vast dak beschikbaar. Dit opent heel wat meer perspectieven rond het huis. Zo kan de stijl van een overkapping met lamellendak boven het terras ook perfect doorgetrokken worden in de oversteek boven de voordeur of de aangebouwde carport. Daarnaast kan je perfect een overkapping naar wens samenstellen met een deel vast dak en een deel lamellendak in 1 structuur.

 

Het vaste dak is opgebouwd uit 2 lagen: een stevig bovendak uit gelakte, geprofileerde staalplaat met anti-condenslaag en een esthetisch onderdak, afgewerkt met  opgespannen doek met ritstechnologie, bekend van de Fixscreen doekzonwering waar Renson al sinds jaar en dag pionier in is. Dat doek zit strak in de structuur gespannen, zonder zichtbare tussenliggers en is verkrijgbaar in 8 kleuren.

Nuttige links