Nieuws

Polyclose toont wat er beweegt op de markt

10 januari 2018

De markt van ramen, deuren, zonwering, gevelbouw en toegangstechnieken is volop in beweging. Dat zal ook te zien zijn op de 18e editie van Polyclose, van woensdag 17 tot en met vrijdag 19 januari 2018 in Gent. De tweejaarlijkse Europese vakbeurs is de uitgelezen kans voor professionals om innovaties van collega’s te ontdekken of om samenwerkingen nog te versterken.

In de industrie van raam-, deur-, zonwering-, gevel- en toegangstechniek volgen de nieuwigheden elkaar steeds sneller op. De sector is bijzonder bedreven in het ontwerpen, uitdenken en vervaardigen van inspirerende (technische) vernieuwingen. Polyclose geeft een actueel en volledig beeld van wat er beweegt op de markt en voor welke uitdagingen oplossingen bestaan.


Inspiratie en innovatie


Inbraakbeveiliging en toegangscontrole spelen net als design en energiezuinige oplossingen een steeds belangrijkere rol. Organisator Guy Martens van Limaco NV: “Onze vakbeurs Polyclose is dé plek bij uitstek om laatste nieuwigheden te tonen en te ontdekken. We willen de markt inspireren om nog verder te innoveren.”


Vaste waarde


Dat de tweejaarlijkse beurs een vaste waarde is in de branche, blijkt opnieuw uit de grote belangstelling van exposanten. Guy Martens: “Reeds in juli 2017, meer dan een halfjaar voor de opening, was ruim 90% van de beschikbare standruimte ingevuld. Dit jaar verwelkomen we opnieuw vele Duitse, Italiaanse en Nederlandse bedrijven.”
Standhouders zijn voornamelijk actief in: alu-profielen, alu-systemen, automatisatie, biometrische systemen, bouwbeslag, coatings, deurpanelen, dichtingen, gereedschappen, gevel, glas en toebehoren, kunststof-profielen, kunststof-systemen, machines, poorten, rolluiken, sloten, software, staal-systemen, toegangscontrole, ventilatiesystemen, vliegenramen en zonwering. Bij deze laatste is er een groeiende aandacht voor terrasoverkappingen.


Ook veel Nederlandse gasten


Tijdens de vorige editie van Polyclose, in januari 2016, kwam meer dan een kwart van de bezoekers uit Nederland, net als een groot aantal exposanten. Polyclose is één van de weinige gespecialiseerde technische vakbeurzen waarvoor Nederlanders massaal naar België komen. Daardoor hebben veel exposanten ook een vertegenwoordiging van Nederland op de stand.

Gratis registreren


Polyclose is gratis voor professionele bezoekers uit de branche. Zij melden zich vooraf aan op www.polyclose.be met registratiecode P800253927. De driedaagse vakbeurs is te bezoeken op woensdag 17 januari van 9.30u tot 18.30u, op donderdag 18 januari van 9.30u tot 20u (avondopening), en op vrijdag 19 januari van 9.30u tot 18.30u. Locatie: Flanders Expo (hal 1, 4, 6), Maaltekouter 1, Gent (België).

 

Meer info: www.polyclose.be