NAV-voordeel

Teken in vóór 28/02 en krijg 15% korting op ArchiSnapper

23 januari 2019

Arch. Dominiek Depoortere legt uit hoe ArchiSnapper het hem veel makkelijker maakt om werfverslagen te maken. "Ik realiseer makkelijk één uur tijdwinst per verslag."

Met de Belgische tool ArchiSnapper kan je met een phone/tablet op de werf opmerkingen meteen verwerken samen met foto's, schetsen, aanduidingen op plannen … De werfverslagen worden automatisch gegenereerd en u kan ze via de PC verder afwerken alvorens ze uit te sturen.

 

ArchiSnapper werd ontworpen in 2012 en telt vandaag 5000+ gebruikers. Het focust vooral op eenvoud en gebruiksgemak.

 

Arch. Dominiek Depoortere: "Gemakkelijk één uur tijdwinst per verslag"

NAV-lid en architect Dominiek Depoortere is een ArchiSnapper gebruiker van het eerste uur. Hij legt uit waarom: "Vroeger was een werfverslag een tijdrovende en weinig productieve activiteit – een noodzakelijk kwaad zeg maar. Notities maken op een kladblaadje, zorgen dat je dat niet kwijtspeelt, foto’s bijhouden,... Nadien moet je thuis in Word alles opnieuw intikken, foto’s invoegen... Je ergert je aan de layout na het invoegen van foto’s in Word en bij het volgende verslag moet je weer van  vooraf aan herbeginnen...Het maken van werfverslagen was m.a.w. een enorme rompslomp. Werken met ArchiSnapper is veel makkelijker en natuurlijker. De tijdswinst is gemakkelijk één uur per verslag."

 


 

Met ArchiSnapper verzamelt u gegevens via uw smartphone of tablet.

Tijdsbesparing om u tegen te zeggen

 

"Alles samen een tijdsbesparing om u tegen te zeggen, en bovenal ook een trigger om dat direct te doen en niet uit te stellen. De vooraf gemaakte indeling, het vertrekken van het vorig verslag, de mogelijkheid om foto’s in te voegen en er op bij te tekenen, aanduiden van punten op de plannen, de coördinatenlijst,… Werfverslagen maken zonder ArchiSnapper is voor mij ondenkbaar geworden. Wat mij betreft, een absolute must-have."

Na synchronisate kan u de data verder bewerken via de online ArchiSnapper account, vanop uw PC.