Nieuws

Bouw & Verbouw-infosessie helpt kandidaat-(ver)bouwers op weg tijdens Bouwbeurs Roeselare

23 januari 2018

Wie bouw- of verbouwplannen koestert, moet op de Bouwbeurs in Roeselare zijn (10-18 februari). Tijdens de hele bouwbeurs staan experten voor u klaar om advies op maat te geven én op vrijdag 16 februari verneemt u er allerlei praktische (ver)bouwinformatie op de Bouw & Verbouw-infosessie van Zoekeenarchitect.be. Een must voor iedereen met bouwkriebels!

Bouwen of verbouwen draait voor velen uit op een avontuur, maar het kan ook anders. De juiste informatie kan het parcours heel wat makkelijker maken.

 

Experts aan het woord op Bouw & verbouw-infosessie

vrijdag 16 februari

 

Op de bouw & verbouw-infosessie van Zoekeenarchitect.be wapenen verschillende specialisten de kandidaat-(ver)bouwer met onmiddellijk bruikbare tips en tricks. Hoe kunt u bijvoorbeeld uw fiscaal voordeel optimaliseren? Hoe laat u zich bij de aankoop van een woning of stuk bouwgrond niet strikken? Wat doet de architect? Hoe kiest u het beste woonkrediet en op welke premies heeft u recht? Wat is de rol van de notaris? Welke kosten zijn verbonden aan de aankoop van een woning?

 

Mieke Dumont ontvangt verschillende experts. Ze overlopen de stappen van het bouwproces en geven de bezoekers nuttige tips en interessante weetjes mee. Zo krijgen kandidaat-bouwers een helder en actueel beeld van wat hen te wachten staat.

 

De avond is gratis en vindt plaats op vrijdagavond 16 februari om 19u00. Geïnteresseerden dienen zich wel vooraf te registreren op www.bouwenverbouwinfosessie.be

 

Advies op maat op Zoekeenarchitect.be

Elke beursdag te bezoeken

 

Heeft u een droomhuis in de vorm van een nieuwbouw of verbouwing? Maar u bevindt zich nog op onbekend terrein. Gedurende de hele bouwbeurs staat een toegewijd team van architecten voor u klaar om antwoord te geven op al uw vragen! Wenst u gratis en vrijblijvend advies op maat? Registreer u via www.zoekeenarchitect.be/advies

Praktisch

 

Datum en locatie bouwbeurs Roeselare:

Zaterdag 10.2.2017, zondag 11.2.2017 en maandag 12.2.2017

Vrijdag 16.2.2017, zaterdag 17.02.2017 en zondag 18.2.2017
Openingsuren: 14 - 19 uur, vrijdag 16 februari nocturne tot 20.00 uur.

Expo Roeselare, Diksmuidsesteenweg 400, 8800 Roeselare.

Bezoek onze stand op de Bouwbeurs: een toegewijd team van architecten staat klaar