Nieuws

Ontdek ruim 100 modeldocumenten voor architecten

1 maart 2018

Op zoek naar een modelbrief aan de opdrachtgever, aannemer of buur? Nood aan een voorbeeld van een proces-verbaal van ingebrekestelling? Of hebt u gewoon een actuele versie van het architectencontract nodig? U bent niet alleen!

NAV bundelt daarom tal van handige modeldocumenten en modelcontracten. Van algemene overeenkomsten tot de meest specifieke verklaringen.

 

Als NAV-lid kan u ze allemaal gratis raadplegen op nav.be. Grasduin doorheen de verschillende categorieën – aanneming, opdrachtgever, buur, EPB, Laruelle-vennootschappen, architectenopdracht, processen-verbaal, … - en vind zo gemakkelijk het gewenste bestand.

 

Naast enkele nieuwe documenten kregen tal van bestaande documenten een grondige opfrisbeurt. Zo blijft uw correspondentie ook in 2018 volledig up-to-date!

Download het nieuwe modelcontract architect-bouwheer

 

Naar aanleiding van de recente evoluties in de wetgeving stelden we nieuwe modelcontracten op. NAV-leden kunnen deze downloaden via onze website, samen met een toelichting en een voorbeeld van een wettelijke informatiefiche. Download het contract.

 

P.S. ...

 

Wist u dat u als lid ook op NAV kan rekenen voor een contract op maat met uw zelfstandig medewerker, of voor een screening van uw architectencontract? Klik hier voor meer info.

 

Deze gegevens zijn beschermd door de wet van 30 juni 1994 op auteursrechten. Reproductie onder welke vorm dan ook is verboden, tenzij met schriftelijke toestemming van NAV, behoudens voor verwerking in teksten en dossiers onder de verantwoordelijkheid van de architect.

De modelbrieven, typebrieven, documenten en contracten werden met veel zorg samengesteld door de redactie van NAV en haar juridische adviseurs. De auteurs en de uitgever wijzen elke verantwoordelijkheid inzake het gebruik van de teksten en gegevens af. De teksten dienen geverifieerd te worden alvorens ze te gebruiken.