Innovatie

Win een citytrip naar Kopenhagen met de VOLA fotowedstrijd INTERIEUR 2018

20 maart 2018

Naar aanleiding van VOLA's aanwezigheid op INTERIEUR 2018 en in het teken van 50 jaar VOLA organiseert VOLA voor de zesde keer een fotowedstrijd. Deze fotowedstrijd werd in 2008 voor het eerst georganiseerd naar aanleiding van het veertig jarig bestaan van VOLA. De interessante reacties en kwaliteitsvolle foto’s die vorige edities zijn ingezonden doen ons al uitkijken naar de nieuwe deelnames.

Prijzen

 

De hoofdprijs is een vliegreis voor twee personen naar Kopenhagen, inclusief twee overnachtingen in de befaamde suite ‘Room 606’ van het SAS Radisson Hotel, net als VOLA een ontwerp van de hand van Arne Jacobsen.

 

Als tweede prijs voorzien we een fotoreportage over een project met VOLA van de winnende deelnemer.

 

Fotowedstrijd

 

Wij nodigen u dan ook uit nieuwe foto’s van uw recent gerealiseerde projecten waarin VOLA werd toegepast te maken en in te zenden. U stuurt maximum 5 foto’s die u nog niet eerder inzond door naar onderstaand e-mailadres. Vergeet uw coördinaten en die van de fotograaf niet te vermelden, want alle ingezonden foto’s zullen met coördinaten doorlopend op onze stand tijdens INTERIEUR 2018 getoond worden.

 

De laureaten van de wedstrijd zullen bekend gemaakt worden tijdens INTERIEUR 2018 in Kortrijk. Verdere informatie over de jury en het event volgen binnenkort.

Neem nu deel en stuur uw foto’s door

 

Stuur uw foto’s naar volaphoto@vola.be

Lens Ass°