openhuizendag

Mijn Thuis Op Maat: open op 30 september de deuren voor de bouwheren van morgen

23 maart 2018

Staat 30 september 2018 al aangestipt in uw agenda? Save the date, want dan pakt NAV uit met de eerste editie van ‘Mijn Thuis Op Maat’. Deze openhuizendag helpt bouwers en verbouwers op weg naar een ontwerper voor hun droomwoonst: hun thuis op maat. Architecten verwelkomen bezoekers in hun eigen realisaties en geven op een ongedwongen manier hun visitekaartje af.

Zo willen we inspiratie bieden en ontmoetingen organiseren tussen architecten en bouwheren in spe. Bezoekers ontdekken uw stijl en aanpak als architect. Mijn Thuis Op Maat wil daarbij uitgroeien tot het belangrijkste openhuizenevent in Vlaanderen met veel aandacht voor nieuwe en innovatieve woonvormen.

 

Architect? Open de deuren voor de bouwheren van morgen

 

Bent u als architect trots op uw werk? Gelijk heeft u! Zoveel woondromen en bouwverhalen, telkens verschillend en toch uniek: daar bent ú als architect de drijvende kracht achter. Want bij u als onafhankelijk architect krijgen bouwheren geen ontwerpen van dertien in een dozijn, maar vakwerk op maat van hun wensen en verlangens. Zin om die gerealiseerde dromen en verhalen te tonen aan andere potentiële klanten?

 

Goed nieuws! Vanaf 16 april kunnen architecten inschrijven voor deze openhuizendag op www.mijnthuisopmaat.be. Vanaf dan vindt u ook alle praktische informatie op de website.

 

U bent nu al razend benieuwd?

 

Hieronder lichten we alvast een tipje van de sluier op.

Hoe deelnemen?


Inschrijven doet u vanaf 16 april via www.mijnthuisopmaat.be
Dit kan tot en met donderdag 31 mei  2018. Projectinformatie en foto’s kan u tot en met 8 juni aanleveren.

 

NAV- en AiNB leden genieten van het voordeeltarief van 250 euro excl. btw.

De deelnameprijs voor niet-leden bedraagt 350 EUR excl. btw.

 

Nu al een vraag over het event?
Stuur alvast een mailjte naar hans.wynant@nav.be of bel naar 050 47 46 70.

Over Mijn Thuis Op Maat

 

Nadat NAV gedurende vele jaren Mijn Huis Mijn Architect heeft georganiseerd in opdracht van de Orde van Architecten, heeft deze laatste besloten om in 2018 geen nieuwe editie van dit evenement te organiseren. NAV vindt het zonde om deze openhuizendag te zien verdwijnen en komt daarom met een nieuw initiatief: Mijn Thuis Op Maat. Zo’n openhuizendag vormt immers een ideale gelegenheid om het beroep in zijn geheel in de kijker te zetten. Het biedt daarenboven architecten de kans zich te presenteren aan een groot publiek.

 

Met het nieuwe initiatief willen we inhaken op actuele tendensen. Betonstop, omgevingsvergunning, circulair bouwen... Het regent nieuwe termen en de bouwlustige Vlaming maakt zich soms zorgen. Ten onrechte, want een innovatieve sector als de bouw kan en zal deze evoluties aangrijpen als een uitdaging. Goede voorbeelden van nieuwe en innovatieve woonvormen en bouwconcepten bestaan al en zullen als het van architecten afhangt snel een doorbraak kennen. Als dé adviseur bij uitstek van de bouwheer vormen de architecten immers de aangewezen bouwprofessional om bouwheren de weg te wijzen.