Bas Wauman

Nieuws

Mijn Thuis Op Maat: “Een echt bezoek zegt meer dan 1.000 portfolio’s”

9 mei 2018

Architect? Je hebt geen idee hoeveel enthousiaste bouwheren geïnteresseerd zijn in jouw verhaal. Mijn Thuis Op Maat is de ideale gelegenheid om hen te verwelkomen in je eigen realisatie(s). Toch nog twijfels? Architect Bas Wauman vertelt je waarom jouw project niet mag ontbreken op deze openhuizendag. Met zijn bureau MAN architecten nam hij al deel aan verschillende openhuizendagen van NAV.

Het ideale ontmoetingsmoment

 

“Een openhuizendag is een ideale gelegenheid om op een georganiseerde manier naar buiten te komen met een recent afgewerkt project. We nodigen telkens geïnteresseerde prospects uit, maar we krijgen ook heel veel nieuwe geïnteresseerden over de vloer. Mensen die ons anders moeilijk zouden vinden.”

 

“Op de dag zelf kan op een duidelijke manier de werkwijze van het specifieke project én van het kantoor uitgelegd worden.”

 

Telkens nieuwe klanten

 

“Er worden niet alleen interessante contacten gelegd, elke openhuizendag brengt ook effectief nieuwe klanten met zich mee. Er is bij ons zelf een openhuizendag geweest waar meer dan 10 nieuwe klanten uit voortgekomen zijn. Niet slecht voor een namiddagje werken ...”

 

Een echt bezoek zegt meer dan 1.000 portfolio's

 

“Rondlopen in een gerealiseerd project zegt meer dan 1.000 portfolio’s. Mensen voelen dan veel beter de sfeer en het is voor hen heel belangrijk om in levende lijve het resultaat te kunnen bekijken.”

 

“Dit schept zeer veel vertrouwen. Klanten die via een openhuizendag komen zijn over het algemeen beter ingelicht en hebben meer vertrouwen, wat de samenwerking ten goede komt.”

 

Je hoort wat er leeft bij (ver)bouwers

 

“Tijdens een openhuizendag hoor je bovendien wat er leeft bij mensen met (ver)bouwplannen. Voor een architect levert dit heel belangrijke informatie op. Met die feedback spelen we optimaal in op de wensen van toekomstige prospects.”

 

“Je staat als architect ook meer stil bij je eigen projecten en je moet op een bondige manier het concept kunnen verwoorden, wat bijzonder leerrijk is.”

 

“De bezoekers zijn terecht ook heel kritisch, wat je als architect nog meer doet nadenken over de te maken keuzes.”

Nuttige links