NAV-voordeel

Tijdelijk gratis instappen op Cambio autodelen voor bedrijven

Pieter De Groote • 28 mei 2018

Dankzij een samenwerking tussen NAV en Cambio kan je tot eind augustus voordelig kennismaken met Cambio voor bedrijven. Voor NAV-leden vallen de instapkosten (€ 35/pp) weg voor wie intekent vóór eind augustus.

Als professioneel autodeelaanbieder stelt Cambio z’n vloot ter beschikking van particulieren én bedrijven. Zo slaagt architectenbureau Baro in Gent erin om hun volledig team van 10 architecten een gevarieerd wagenpark aan te bieden voor minder dan € 400/ maand.

 

We hadden een gesprek met Geert Willemyns, architect bij Baro.

 

Geert: “Wij werken met 10 zelfstandigen, waarvan de meesten gebruik maken van de cambiowagens. In 2007 kozen we al voor dit systeem omdat het goedkoper is,  gemakkelijk en flexibel. De meeste architecten komen met de fiets naar het werk.  Met een eigen wagen moet je parkeerplaats zoeken en betalen, wat erg duur uitkomt in een stad als Gent.

Toch hebben wij af en toe een wagen nodig voor de werfbezoeken, dat is gemiddeld 5 à 6 keer per week. Cambio biedt ons een wagenpark voor de deur en in de buurt, makkelijker kan niet.”

Om de files heen

 

Geert: “Wat voor ons ook erg handig is, is de combinatie met het openbaar vervoer. Als we in Brussel, Antwerpen of Leuven moeten zijn, dan nemen we eerst  de trein om vervolgens verder te rijden met een cambiowagen.  “

 

Iedereen wint

 

Ook de boekhouding juicht, want alle kosten komen in één factuur: verzekering, reiniging, onderhoud, brandstof, etc. Alles zit in één prijs vervat. En dat terwijl je enkel betaalt voor het effectieve gebruik en niet voor een wagen die grotendeels stil staat.

Meer info op www.cambio.business

#FutureMobility

 

Cambio biedt verschillende wagenklasses aan op meerdere standplaatsen binnen de stad. Al naargelang de behoefte van de klant kan men voor kleine of grotere wagens kiezen. Ze worden door cambio onderhouden, wat ook alweer een zorg minder is voor de werkgever.

Ook elektrisch rijden zit sterk in de lift, kijk maar eens op e-cambio.be. In de grote steden kan je heerlijk elektrisch rondzoeven zonder ook maar enige uitstoot.