Nieuws

Lerende Netwerken van NAV geven antwoorden op jouw ondernemersvragen

6 december 2018

Om te vermijden dat iedere zaakvoerder op zijn eiland blijft zitten met gelijkaardige ondernemersvraagstukken organiseert Netwerk Architecten Vlaanderen voor leidinggevenden de Lerende Netwerken. Het creƫert een unieke ruimte die wil vermijden dat iedere zaakvoerder op zoek gaat naar identieke antwoorden. Op maandelijkse basis kan je op een vaste locatie in jouw buurt met collega-architecten ervaringen uitwisselen rond ondernemerschap... In een losse en vertrouwelijke sfeer!

NAV start in februari drie Lerende Netwerken op. Elk traject speelt in op de ondernemersnoden die voor die fase van een kantoor dan actueel zijn. Hieronder een overzicht.

 

ondernemersatelier

De zoektocht van een (op)startend architectenkantoor

Ondernemen in een creatieve omgeving als architectuur omvat een architecturale als een bedrijfsmatige uitdaging. Deze ateliers geven je een inzicht rond verschillende ondernemersvaardigheden.

Doelgroep: (toekomstige) zaakvoerders van jonge kantoren tot 5 jaar na opstart

Klik hier voor meer info.

 

Schaalvergroting

Te groot voor een servet en te klein voor een tafellaken

Ondanks de opgebouwde ervaring is het verrijkend om jouw bedrijfsmodel en -methodiek af te toetsen bij deze van collega’s.

Doelgroep: zaakvoerders die min. 5 jaar operationeel zijn met het werken met medewerkers

Klik hier voor meer info.

 

BIMplantation

To BIM or Not To BIM

Tijdens de ateliers zoeken we samen met collega’s naar antwoorden op vraagstukken die een BIM implementatie in een architectenkantoor met zich meebrengt.

Doelgroep: Zaakvoerders en BIM-verantwoordelijken die BIM (wensen te) integreren

Klik hier voor meer info.