Innovatie

Serge Ferrari stelt nieuwe website voor om partners nog beter te bedienen

28 januari 2019

Met gepaste trots stelt Serge Ferrari zijn vernieuwde website voor. Als wereldmarktleider op het gebied van flexibele composietmaterialen, willen we onze positie verstevigen door nog meer in te zetten op het gebruiksgemak en vertrouwen van onze klanten en partners.

Fotocredit: ©Buitink Technology

Sinds zijn oprichting streeft Serge Ferrari ernaar een win-winrelatie op te bouwen voor de lange termijn met alle betrokken partijen: klanten, medewerkers, leveranciers en aandeelhouders. Het doel voor 2019 was duidelijk: de online aanwezigheid moet voortaan dezelfde idealen naar buiten brengen.

 

"Onze oplossingen zijn licht, duurzaam en recycleerbaar en beantwoorden aan de functionele en esthetische wensen van de bouw-, industrie-, meubel- en marinesector. Onze vernieuwde webomgeving weerspiegelt dat aanbod nu ook online, zodat iedereen – zowel oude als nieuwe partners en eindgebruikers – nog sneller en makkelijker kan worden geholpen. Voortaan is onze website zo niet alleen beschikbaar in het Frans, Engels of Duits, maar eveneens in het Nederlands, om alle Benelux-klanten nog beter te bereiken."

 

"Een belangrijk onderdeel van deze vernieuwing is de toevoeging en uitbreiding van onze pagina’s voor onze innovatieve producten. Deze zijn voortaan te raadplegen in de vorm van brochures; deze zijn terug te vinden op de toegewezen productpagina’s, onderaan de pagina."

Ontdek hier de nieuwe website.

Of neem contact op voor meer info.