event

Stynen Academy | Léon Stynen vandaag - 22 februari in deSingel

4 februari 2019

Vanuit een brede groep architectenbureaus, de beroepsverenigingen en het Vlaams Architectuurinstituut is enkele jaren geleden het idee ontstaan om een Kennisnetwerk Architectuur Vlaanderen op te richten. Doel van het initiatief is het versterken van de ontwikkeling en uitwisseling van ontwerp gerelateerde kennis. De focus ligt op de expertise die in de sector wordt ontwikkeld omtrent duurzaamheid, de organisatie van het ontwerpproces, innovatieve concepten en instrumenten.

De initiatiefnemers doopten het kennisnetwerk tot Stynen Academy omdat de innovatieve kracht van het ontwerp en de maatschappelijke positie van de architect drijfveren waren in de lange loopbaan van Léon Stynen. 

Naar aanleiding van Stynen2018 stellen we de Stynen Academy voor aan het publiek op 22 februari in deSingel in Antwerpen. Iedereen die actief is in de architectuursector is van harte welkom om tijdens deze denkdag kennis uit te wisselen over brede maatschappelijke transities die betrekking hebben op het ontwerp, waaronder het nieuwe wonen en de nieuwe zorg. 

Datum: 22.02.2019, 12:00 tot 16:30

Locatie: deSingel - Blauwe Foyer

Op 22 februari lanceert het Vlaams Architectuurinstituut in samenwerking met B2Ai de Stynen Academy, een kennisnetwerk dat de kruisbestuiving tussen verschillende expertises in de architectuursector moet bevorderen.

 

KIik hier voor meer info en om in te schrijven.