Innovatie

Nieuwe interactieve toonzaal voor Decotrap in Wetteren

5 februari 2019

Decotrap opent een nieuwe toonzaal in Wetteren op 16 en 17 februari. U kan er zich laten inspireren door de laatste trends in de gloednieuwe Trap-o-theek, een unieke (gepatenteerde) en interactieve toonzaal. Wie langskomt tijdens het openingsweekend maakt kans om één van de pakketbrievenbussen te winnen. Bovendien ontvangt u ook 5% korting op uw bestelling van 16 februari t.e.m. eind maart.

Adres Wetteren

Oosterzelesteenweg 117A, 9230 Wetteren

Hier meer info over de opening van de nieuwe toonzaal in Wetteren.

Als elk detail telt

Decotrap is een Limburgs familiebedrijf dat gespecialiseerd is in het maken en bekleden van trappen, zowel voor nieuwbouw- als renovatieprojecten in heel België. Decotrap is uniek door zijn manier van werken. Decotrap levert namelijk altijd maatwerk ter plaatsen. Zo sluiten de treden mooi aan tegen de muur, ontstaan er geen ‘schaduwvoegen’ en moeten er geen plinten geplaatst worden.  Decotrap biedt een ruime keuze aan materialen, kleuren en modellen. Gaande van Z-trappen en zwevende trappen tot traditionele modellen in verschillende houtsoorten.

Maatwerk is de standaard

De vakmensen van Decotrap werken een trap altijd ter plaatse af. Zo sluiten de treden mooi aan tegen de muur en zijn er geen plinten nodig om de schaduwvoegen weg te werken. De massief houten treden zijn vervaardigd uit zorgvuldig geselecteerde houtsoorten. Hierdoor ontstaan er geen problemen met kromgetrokken of uitgezette traptreden.

 

Door hun jarenlange ervaring is Decotrap dé specialist bij uitstek voor het duurzaam bekleden van betontrappen.

 

Gratis advies

Decotrap verleent gratis advies bij het storten van betontrappen. Als de klant dat wenst, komen ze langs om de trap af te tekenen. Dit voorkomt kap- en/of breekwerk achteraf en levert een flinke besparing op. Indien nodig kan Decotrap ook het totaalproject voor zijn rekening nemen: uittekenen, storten en bekleden van de betontrap. Ondertrappen in multiplex bieden ze eveneens aan als voordelig alternatief.

 

www.Decotrap.be