Project: DMOA

event

Mijn Thuis Op Maat: het toonmoment voor architecten - 29 september

7 mei 2019

Architect en trots op je werk? Gelijk heb je! Zou het daarom niet mooi zijn om toekomstige (ver)bouwers te verwelkomen in jouw project? Wel, we hebben goed nieuws! Op 29 september organiseert NAV een nieuwe editie van Mijn Thuis Op Maat. Tijdens deze openhuizendag willen we ontmoetingen organiseren tussen architecten en (ver)bouwers in spe. Je verwelkomt enthousiaste mensen in je eigen nieuwbouwwoning of renovatie en je geeft op een ongedwongen manier je visitekaartje af.

Zin om mee te doen?

Inschrijven met een project kan t.e.m. 31 mei. Klik hier voor meer info.

Op zondag 29 september 2019 pakt Netwerk Architecten Vlaanderen uit met de tweede editie van ‘Mijn Thuis Op Maat’.  Met dit openhuizenevent krijgen bezoekers de gelegenheid om op één namiddag jouw project ter plaatse te ontdekken en te beleven. Een recept dat duidelijk gesmaakt wordt: vorig jaar gingen al meteen 15.000 (ver)bouwers op pad tijdens de eerste editie van het event.

 

5 redenen om mee te doen

  1. Kom in direct contact met toekomstige opdrachtgevers
  2. Jouw bureau en het project genieten van mediabelangstelling
  3. Je kan rekenen op organisatorische en logistieke ondersteuning
  4. Je krijgt handige feedback van bezoekers
  5. Last but not least: je beleeft gewoon een heel boeiende namiddag!

 

Jouw creativiteit telt

Innovatieve woonvormen en creatieve architectuur krijgen een centrale rol tijdens de openhuizendag. Mijn Thuis Op Maat speelt daarmee optimaal in op de meest actuele tendensen.

Jouw project extra in de kijker?
Enkele projecten worden uitgebreid in de verf gezet. Jouw project in de kijker? Bezorg de info en foto’s dan zeker tegen 31 mei.

Project: VOLT architecten

Project: havan-a