event

Terugblik: nieuwe generatie architecten vlot van start dankzij Kick Off Days (en er is meer!)

20 september 2019

De stage: een sprong in het duister? Niet als het van NAV afhangt! In september nodigden we een nieuwe generatie architecten uit op de ‘Kick Off Days for Architects’, ons stage-event in Gent, Lummen en Mechelen. Ook dit jaar was het telkens gezellig druk. En uiteraard kan iedere stagiair-architect ook tijdens de stage op NAV rekenen voor de nodige support.

Startende stagiairs kregen op Kick Off Days in Gent (12 september), Lummen (17 september) en Mechelen (19 september) een antwoord op al hun prangende vragen. Wat houdt het statuut van stagiair-architect zoal in? Mag je gedurende je stage eigen werken uitvoeren? Zijn stagiairs verplicht een BTW-nummer aan te vragen? Hoeveel verdien je? Hoe pak je je eerste project aan?

 

Starten als architect… informeer je goed

ABC-voordeelpakket voor afgestudeerde architecten

 

Startende architecten kunnen ook tijdens hun stage blijven rekenen op NAV. Hier geven we alvast een beknopt overzicht van alles wat je móét weten als starter.

 

Om bij te blijven met alles biedt NAV het ABC-voordeelpakket aan voor pas afgestudeerde architecten. Word 2 jaar NAV-lid voor de actieprijs van 99 euro. Als NAV-lid geniet je van volgende voordelen:

 

De ABC-voordeelactie loopt t.e.m. 31 december 2019.

 

Aarzel niet om ons te contacteren bij vragen:

02 212 26 99

info@nav.be