Nieuws

Welke rol wil jíj bij NAV spelen?

29 oktober 2019

Bestuurslid of vrijwilliger: we kijken uit naar jouw input. Of misschien wil je zelfs nationaal voorzitter worden?

Onze werking staat steeds in het teken van de actualiteit en de noden van onze leden. Daarom steken we graag wat tijd in een grondige voorbereiding. NAV krijgt hiervoor de medewerking van een team geëngageerde leden, ondersteund door een professioneel team van medewerkers.

 

Geïnteresseerd om ook jouw steentje bij te dragen? Netwerk Architecten Vlaanderen zoekt op verschillende fronten versterking:

 

Bestuursleden welkom


Bestuurslid kan je zijn op verschillende niveaus:
 

  • Nieuwe bestuursleden voor onze regio- of thematische werking zijn steeds welkom. Bij onze regionale werking kan je met collega’s van gedachten wisselen over de thema’s die je dagelijks bezighouden bij je beroepsuitoefening en ook het nuttige aan het aangename koppelen bij een uitstap nu en dan. Bij de thematische werking deel je je expertise met ons team en bij uitbreiding met ons gehele netwerk.

    Ambieer je daarbovenop ook een functie als bestuurslid in onze Algemene Vergadering en/of Raad van Bestuur? Aarzel dan niet ons te contacteren vóór 30 november 2019. We nemen dan even de tijd om je kandidatuur te bekijken. Vervolgens begint je eventuele mandaat te lopen vanaf februari 2020. 

    Voor een functie als bestuurslid in onze Algemene Vergadering en/of Raad van Bestuur word je eerst bestuurslid in de regionale of thematische werking. Uiteraard is dit geen must en kan je ook enkel je schouders zetten onder onze regionale of thematische werking.
     

Oproep kandidatuurstelling nationaal voorzitter 2020-2023
 

Het NAV-bestuur is daarnaast op zoek naar een opvolger voor nationaal voorzitter Kati Lamens. Zij heeft haar mandaat straks immers gedurende twee termijnen van drie jaar uitgeoefend. Statutair is dat de maximumtermijn.

 

Ook hier ontvangen we graag je kandidatuur vóór 30 november 2019. Dit mandaat is eveneens van kracht vanaf februari 2020. 

Input voor opleidingen, klankbordwerkgroepen, belangenbehartiging...

 

We zijn ook benieuwd naar je ideeën rond potentiële gastsprekers voor opleidingen, onderwerpen, locaties, …  Of misschien beschik je zelf over een specifieke expertise die je met collega’s wil delen? Of geef je graag feedback in een klankbordwerkgroep, wil je advies verstrekken of mee de architectenbelangen verdedigen?

 

Ben je lid bij ons, dan krijg je binnenkort van ons een e-mail hierover met een link naar een gepersonaliseerd online formulier. Zo kan je je ideeën hierover op een vlotte manier doorgeven.