event

Gratis naar InterSolution dankzij NAV: ontdek de toekomst van de solarmarkt (15 & 16 jan, Gent)

8 januari 2020

InterSolution, dé netwerk- en vakbeurs voor zonne-energie in de Benelux, op woensdag 15 en donderdag 16 januari 2020 in Flanders Expo Gent, biedt de solarprofessional een totaaloverzicht van de laatste nieuwe innovaties die er op de markt te vinden zijn. Toegang is gratis mits online voorregistratie met code PS99990116.

Beursverantwoordelijke Delphine Martens: “De sector is aan een stevige heropleving bezig, maar er is nog een lange weg te gaan naar de Europese vastgelegde energiedoelstellingen. De solarwereld evolueert razendsnel, zowel wat schaalgrootte als wat technologie betreft. Met een bezoek aan InterSolution is de professional weer helemaal mee met de allernieuwste producten en ontwikkelingen.”


Exclusief voor solarprofessionals

InterSolution biedt ruime mogelijkheden voor marktspelers die direct contact willen leggen met collega’s, klanten en leveranciers. Een bezoek aan InterSolution is nuttig voor iedereen die professioneel in aanraking komt met de solar business.


Voorstelling nieuw aanbod 2020

Toonaangevende leveranciers uit heel Europa (onder andere uit België, Nederland, Luxemburg, Duitsland, Frankrijk, Oostenrijk, Italië, Israël...) etaleren op InterSolution hun laatste nieuwigheden op het vlak van zonnepanelen, energieopslag, montagesystemen, regeltechnieken en software. Omdat InterSolution in januari plaatsvindt, aan het begin van het nieuwe jaar, is de vakbeurs de ideale gelegenheid om hun aanbod van 2020 voor te stellen.


Zo zet de groeiende belangstelling voor batterijopslag zich ook komende editie door. Ook monitoringsoftware is de laatste jaren gemeengoed geworden en maakt vast deel uit van het beursaanbod. Daarnaast hebben exposanten en bezoekers toenemende aandacht voor energiemanagement en centrale omvormers.


Kortom, InterSolution 2020 brengt een actueel totaaloverzicht van: batterijen, bedrading, fixatiesystemen, meet- en regeltechnieken, monitoringsystemen, montagesystemen, omvormers, productie-uitrusting, PV-modules, regulatoren, software, trackers, warmtepompen, zonneboilers, zonnecellen, zonnecollectoren, zonnepanelen…

InterSolution in het kort

  • Woensdag 15 januari 2020 van 9.30 tot 20 uur, en donderdag 16 januari 2020 van 9.30 tot 18 uur in Flanders Expo Gent
  • Ruime netwerkmogelijkheid met kwaliteitscontacten uit heel Europa
  • Gratis Masterclasses over de nieuwste innovaties en technologieën
  • Gratis toegang na voorregistratie op www.intersolution.be met code PS99990116