event

Gratis naar Polyclose dankzij NAV: innovatie en nieuwe systemen staan centraal (15-17 jan, Gent)

8 januari 2020

Nieuwe en innoverende systemen, nieuwe trends, nieuwe Europese exposanten, kortom ‘nieuw’ en ‘innoverend’ zijn dé sleutelwoorden voor Polyclose 2020. Wil je er ook als eerste bij zijn om deze met eigen ogen te ontdekken? Polyclose 2020 opent de deuren op woensdag 15 januari om 9.30 uur. Toegang is gratis voor professionals uit de sector mits online voorregistratie.

De markt van ramen, deuren, zonweringen, gevelsystemen en toegangstechnieken innoveert fors. (Ge)bouwoptimalisatie is meer dan ooit de nieuwe trend door steeds strengere energie- en veiligheidsnormen en digitalisering van het bouwproces. Daarenboven zal op Polyclose te zien zijn dat er steeds meer belang wordt gehecht aan de graad van afwerking en een quasi onzichtbare integratie van elementen.

 

Ramen, deuren en gevels in de moderne architectuur

Het design van ramen en deuren, de grootte, de functionaliteit, gecombineerd met zonwerende systemen, hebben steeds meer invloed in de moderne architectuur.  Traditionele stenen gevels worden vervangen door glasgevels. Niet alleen in grote steden, maar ook op het platteland. Het traditionele zadeldak wordt vervangen door een plat dak. Daken worden een horizontale doortrekking van de gevel en de gevelelementen in de hedendaagse architectuur. Dat biedt uiteraard ook meer mogelijkheden om de plaatsing en de rentabiliteit van energiegenerators te optimaliseren.


Meer dan 250 Europese exposanten

Polyclose staat voor alles wat open en dicht gaat in een gebouw. De vakbeurs biedt een overzicht van alle bewegende elementen, inclusief poorten en hekken. Gedurende 3 dagen demonstreren meer dan 250 exposanten hun nieuwigheden aan zo’n 14.000 bezoekers, waarvan 25% uit Nederland. Dit jaar maken opnieuw heel wat Duitse, Italiaanse en Nederlandse bedrijven hun opwachting. Dat maakt van Polyclose het niet te missen evenement voor professionals om op de hoogte te zijn van de nieuwe producten en trends

Polyclose in het kort

  • 15, 16 en 17 januari 2020 (avondopenstelling tot 20 uur op donderdag)
  • Flanders Expo Gent, België
  • Gratis voor professionals: registreer vooraf op www.polyclose.be met code PP94690286