Enquête

Online bevraging circulair bouwen

Philippe Van de Velde, Team Bouw OVAM • 25 mei 2020

Circulair bouwen is de toekomst. Om de transitie vlot te laten verlopen, polst de OVAM in een enquête naar de mening van bouwprofessionals en andere deskundigen.

Het preventieprogramma ‘Materiaalbewust bouwen in kringlopen - Duurzaam materialenbeheer in de bouwsector’ loopt in 2020 ten einde. Hoog tijd om even stil te staan bij wat we hebben bereikt, wat vlot en minder vlot liep, en hoe dat ons verder op weg helpt in de transitie naar circulair bouwen.

 

Geef uw mening

 

De OVAM stelde het beleidsprogramma in 2014 op samen met haar partners. Ook het vervolg zullen we uitwerken in samenspraak met stakeholders uit de bouwsector. Als eerste stap organiseren we van 15 mei tot 15 juni 2020 een online bevraging.

Bent u zelf actief in de bouwsector? Hebt u een duidelijke mening over de noden om circulair bouwen op de kaart te zetten? Aarzel dan niet om de online enquête in te vullen. Wij vragen een half uurtje tot een uurtje van uw tijd, en in ruil nemen we uw waardevolle informatie mee om volgende stappen te zetten in de transitie naar een circulaire bouweconomie.

 

Interviews en workshops
 

Uiteraard beperken we ons niet tot een bevraging. In het najaar diepen we de materie verder uit en gaan we aan de slag met interviews en workshops. Ook hiervan houden wij u - indien gewenst - op de hoogte.

 

Meer info

 

Kijk het preventieprogramma 2014-2020 hier in.