Innovatie

NOA: 30 ‘outdoor living’ merken bundelen de krachten

24 juni 2020

Ervaren, voelen, ruiken, horen en smaken wat luxueus buitenleven in de praktijk betekent. Dat is waar ‘NOA Outdoor Living’ voor staat: Een totaalbelevingspark / showroom waar op initiatief van Renson dertig gelijkgestemde internationale high end partners de krachten bundelen om bezoekers eind 2021 onder te dompelen in verschillende unieke tuinscènes.

Tuinpaviljoen XXL langs de snelweg

Langs de E17 autosnelweg in het Belgische Kruisem krijgt de gloednieuwe ‘Renson Outdoor’ site stilaan vorm. Een megaproject met een investeringswaarde van 75 miljoen Euro is dit, waar niet alleen alle high end outdoor living producten uit het gamma van het innovatieve familiebedrijf van de band zullen rollen, maar waar onder de naam ‘NOA Outdoor Living’ ook een uniek totaalbelevingspark onderdak vindt. “Geen toeval dus dat de landmark van deze mastodont doet denken aan een ‘Tuinpaviljoen XXL’,” vertelt Dieter Heyman (Business Unit Manager Outdoor Renson). “Maar er is meer, want achter die façade gaat een ‘zero energy impact’ project van 100.000 m² schuil, met de meest duurzame nieuwe technieken voor verwarming en koeling. Een site die bovendien volledig zelfvoorzienend is in water- en energieverbruik en uitgerust met natuurlijke oplossingen voor gezond en comfortabel leven en werken.”

 

“Waar trouwens beter dan in België, centraal in Europa en hét kloppend hart van ‘high quality design’, om uit te pakken met een uitzonderlijk totaalbelevingsconcept als NOA,” vult NOA Concept Manager Hilde Baekelandt aan. “Wat dan weer niet betekent dat de invulling daarvan voor ons aan de landsgrenzen stopt. Wel integendeel.”

 

30 internationale partners, 1 gemeenschappelijk doel

Dertig internationale partners maken van NOA het neusje van de zalm als het op uniek buitenleven aankomt. “Hier geen geïsoleerde producten, maar scènes. Geen ondoordacht samenspel van losse designstukken, structuren en meubels, maar gestileerde totaalplaatjes voor de meest uiteenlopende tuinen,” klinkt het bij Hilde Baekelandt. “Weliswaar met Renson als initiator, bouwheer, coördinator en ‘host’, maar met een sterk totaalverhaal van dertig merken die design hoog in het vaandel dragen.”

 

Zij delen de ambitie om met NOA comfortabel en high end buitenleven op de radar te zetten. Net zoals Noah ooit alle dieren verenigde in zijn ark, brengen deze 30 partners alle ‘outdoor living’ facetten samen in een nooit geziene totaalbeleving. Nooit was een ‘outdoor living’ showroom zo compleet als wat NOA te bieden zal hebben.

“Verwacht wordt dat we ‘NOA Outdoor Living’ officieel zullen kunnen inhuldigen in het najaar van 2021,” geeft Hilde Baekelandt nog mee. 

NOA maquette

Render van één mogelijke NOA setting

Comorebi Glamping Resort Japan: het summum van luxueus buitenleven

Nuttige links