Nieuws

De nieuwe NAV-doelgroepen: netwerken en discussiëren onder collega’s

30 september 2020

Op 24 september hield NAV een geslaagde opstartvergadering van zijn nieuwe NAV-doelgroepen. In Technopolis in Mechelen hield het samen met zo’n 30 geïnteresseerden vier denktanks boven de doopvont: ‘Beroep & De architect’, ‘Kantoren & Medewerkers’, ‘Kennis & Deskundigen’ en ‘Starten & Starters’.

Tijdens een inleidend plenaire gedeelte lichtten NAV-voorzitter Dirk Mattheeuws en NAV-directeur Steven Lannoo het hoe en waarom van de groepen toe. Deelnemers kunnen er netwerken, bijleren en het plezier van discussiëren ervaren, terwijl het voor NAV een manier is om de vinger aan de pols te houden bij wat werkelijk leeft onder zijn leden. In samenspraak met de nationale werking kunnen doelgroepen input geven aan de belangenbehartiging en kennisopbouw. De deelnemers komen een drietal keer per jaar samen om een door hen gekozen thema te bespreken. In elk groep werd een doelgroepverantwoordelijke verkozen en werden afspraken gemaakt voor een volgende doelgroepvergadering.


Na een eerste workshop van een kleine twee uur kwam elke groep zijn conclusies terug plenair presenteren. Het geheel werd afgesloten met een coronaproof natje en een droogje. De deelnemers en de NAV-staf waren het erover eens dat de doelgroepwerking een verfrissend concept is én een aangename herneming van het netwerken, dat door corona noodzakelijkerwijs een poos op een laag pitje stond.

 

We houden jullie op de hoogte! Wil je meer weten over deze initiativen? Stuur ons gerust een mailtje via info@nav.be.