Nieuws

NAV-opleidingen dit najaar 100% on demand: kijk waar en wanneer je wil

15 oktober 2020

Ook dit najaar willen we jullie volop informeren over de meest actuele thema’s. Om zoveel mogelijk architecten te bereiken, hebben we beslist om alle opleidingen van NAV en Vitruvius Academy on demand aan te bieden. Je volgt de cursussen dus waar en wanneer je maar wil. Ontdek hieronder ons aanbod.

Najaar 2020 = 100% Digitaal

Er werd beslist om voor het najaar van 2020 geen fysieke bijeenkomsten in te plannen. We bieden alle opleidingen 100% digitaal en on demand aan. De NAV-infosessies vind je op elearning.nav.be (gratis voor leden). De opleidingen van Vitruvius Academy kun je raadplegen op www.vitruviusacademy.be (voordeeltafief voor leden).

 

Nieuwigheden

Met het inslaan van de digitale weg is ook het moment aangegrepen om een aantal zaken te digitaliseren en automatiseren. Zo heeft iedere Vitruvius-deelnemer vanaf nu een persoonlijk account waarop o.a. deelname-attesten en aangekochte cursussen raadpleegbaar zijn en gebeuren betalingen en facturatie met een eenvoudige muisklik.

 

Voor eens en altijd digitaal?

Neen. Uit een bevraging van Vitruvius-cursisten valt echter af te leiden dat het overgrote deel van onze cursisten voorstander is om momenteel de opleidingen digitaal te volgen. Naar de toekomst bekijken we opleiding per opleiding onder welke vorm we deze aanbieden.

 

Nieuwe opleidingen

Vandaag lanceren we twee nieuwe Vitruvius-opleidingen... Teken in en geniet van een tijdelijke kennismakingskorting van 25%!