jobs

Werken bij NAV

27 januari 2023

NAV is dé Vlaamse groeicommunity die professionals in architectuur verbindt en versterkt. We geven architecten de kennis, tools en inspiratie om beter te creëren, te ondernemen en te leven. Met een community van meer dan 6.000 leden vertegenwoordigen we 70% van de Vlaamse architecten. Onze missie? Blijven groeien met als doel het architectenberoep, de sector en uiteindelijk de maatschappij beter maken.

2 openstaande vacatures

 

Netwerk Architecten Vlaanderen (NAV), de grootste community van architecten in Vlaanderen en Brussel, zoekt:

 

ORGANISATIETALENT MET EEN HART VOOR ARCHITECTUUR

Neem jij in je vriendenkring graag het voortouw om feestjes en uitstappen te organiseren? Haal je energie uit mensen samenbrengen, concepten bedenken en plannen? En heb je een zwak voor architectuur en/of interesse in bouwkunde? Of ben je misschien net zélf een huis aan het (ver)bouwen? Dan ben jij de geboren organisator die wij zoeken!

 

Wat wordt jouw job?

Je toekomstige collega’s in ons team evenementen, Kaat en Julie, zijn enthousiast, gedreven en kijken ernaar uit om samen met jou:

 • Boeiende opleidingen voor architecten te organiseren. Denk aan thema’s als inclusiviteit in architectuur en circulair bouwen maar ook aan technische topics zoals hellende daken of raamaansluitingen. Je volgt het traject van a tot z op. Wat houdt dit in? Je neemt contact op met sprekers, organiseert voorbereidende meetings, legt de zaal en catering vast, volgt nadien de facturen op … Kortom, jij houdt het overzicht wanneer anderen dat al lang kwijt zijn.
 • Inspirerende events en werfbezoeken vorm te geven. Een openhuizendag, blik achter de schermen van een werf, filmavond, … Ze komen minder vaak voor dan de opleidingen, maar vormen wel dé geknipte uitlaatklep voor je creatieve ideeën. Verras ons!
 • Onze architecten-leden te verwelkomen tijdens een van onze (avond)events. Jij leidt alles in goede banen en leert tegelijk zelf heel wat bij over architecturale thema’s. Het netwerkmoment nadien is een leuke plus bij de job!

 

 

Ontdek hier de volledige vacature en solliciteer vandaag nog!

 

 

PROJECTMANAGER PERS EN COMMUNICATIE

Heb je een zwak voor architectuur? Start je je dag het liefst met kranten(apps) bij de hand? En combineer je die passies met een voorliefde voor taal, communicatie en all things social? Dan ga jij je zeker thuis voelen in de rol van projectmanager pers & communicatie!

 

Wat wordt jouw job?

 • Je doet de eindredactie van de teksten. Je zet de puntjes op de i en zoekt wervende titels en intro’s die architecten triggeren om onze magazines, nieuwsbrieven en webartikels van a tot z te lezen.
 • Je coördineert éénmalige publicaties, bijvoorbeeld over ruimtelijke ordening of brandveiligheid. Aan de hand van input van collega’s of externe experten werk jij duidelijke en vlot geschreven pockets en wegwijzers uit.
 • We werken ook op beleidsniveau: denk bijvoorbeeld aan de bouwshift of auteursrechten. Jij werkt de communicatiestrategie uit voor deze dossiers en volgt de acties op.
 • Je bent het aanspreekpunt voor de pers en schrijft de persberichten.
 • De ledenwervings- en retentiecampagne is jouw verantwoordelijkheid: je werkt de strategie uit en coördineert de acties.
 • De socials van NAV worden jouw stokpaardje.
 • Minstens één keer per maand coördineer je een van onze (avond)events waar je onze leden verwelkomt en bovendien zelf ook heel wat kan bijleren.

 

 

Ontdek hier de volledige vacature en solliciteer vandaag nog!

Waarom werken bij NAV een goed idee is

 

 • Je maakt mee het verschil in de bouwsector én de maatschappij. Je zit op de eerste rij om de innovaties op vlak van circulair, waterbewust, klimaatbestendig bouwen op te volgen. Je brengt de architectuursector in beweging.

 

 • Je komt terecht in een klein team met 13 collega’s en dat creëert kansen. Zo kan je uit je takenpakket barsten, en projecten onder je vleugels nemen die je persoonlijk aanspreken.

 

 • Je krijgt de tijd, ruimte & het budget om opleidingen te volgen. Samen werken we een persoonlijk ontwikkelingsplan uit waarin we jouw groeimogelijkheden op korte en lange termijn in kaart brengen en trachten te realiseren.

 

 • Ons kantoor mét tuin ligt in het historisch centrum van Brugge op slechts 10 min. fietsen van het station. Er is een ruime auto- en fietsparking. Door onze flexibele thuiswerkregeling bepaal je zelf hoe vaak en wanneer je naar kantoor komt.

 

 • Work-life balance en flexibiliteit zijn bij ons geen lege woorden. Wil je je kinderen ’s ochtends uitzwaaien op schoolreis of liep je hobby ‘s avonds wat uit? Dan start je gewoon om 10 uur.

 

 • Hopelijk heb je vaak trek, want geregeld worden er etentjes georganiseerd. Er zijn ook Deliveroo-namiddagen! En de coördinator van ons kenniscentrum bakt de lekkerste cake, wafels, brownies, … En dan hebben we het nog niet over het welkomstontbijt voor nieuwkomers.

 

Studiedienst NAV: Eline, Silvia, Wim en Melanie

Dienst events NAV: Julie, Martina en Kaat