jobs

Werken bij NAV

19 april 2022

NAV is dé Vlaamse groeicommunity die professionals in architectuur verbindt en versterkt. We geven architecten de kennis, tools en inspiratie om beter te creëren, te ondernemen en te leven. Met een community van meer dan 6.000 leden vertegenwoordigen we 70% van de Vlaamse architecten. Onze missie? Blijven groeien met als doel het architectenberoep, de sector en uiteindelijk de maatschappij beter maken.

1 openstaande vacature

 

Coördinator subsidiewerking (tijdelijk, 2 jaar)

Om het architectenberoep, de sector en de maatschappij beter te maken, hechten we veel waarde aan innovatie binnen de bouwsector. Denk bijvoorbeeld aan circulair of waterbewust ontwerpen en BIM-modeling. Subsidieprojecten geven ons extra zuurstof en inhoudelijke slagkracht om innovaties sneller bij de architect te brengen en vormen de basis van jouw werkdag bij NAV.

 

Je maakt deel uit van ons kenniscentrum met Eline, Silvia, Wim en Melanie. Samen met hen werk je nieuwe projectideeën en subsidieaanvragen uit. We vragen ook regelmatig jouw mening bij het bepalen van onze standpunten. En je bouwt kennis en expertise op ... die je vervolgens deelt met onze 6.000 leden. 

 

Klik hier voor meer informatie over deze vacature.

Waarom werken bij NAV een goed idee is

 

  • Je komt terecht in een klein, maar fijn team van 13 collega’s. Hopelijk heb je vaak trek, want geregeld worden er etentjes georganiseerd. Er zijn ook Deliveroo-namiddagen!
  • Ons huidig kantoor mét tuin is gelegen in het historisch centrum van Brugge op slechts 10 min. fietsen van het station. Er is een ruime auto- en fietsparking. Momenteel zijn we op zoek naar een nieuw kantoor in Gent waar het nóg aangenamer vertoeven is. Door onze flexibele thuiswerkregeling bepaal je zelf hoe vaak en wanneer je naar kantoor komt.
  • Work-life balance en flexibiliteit zijn bij ons geen lege woorden. Wil je je kinderen ’s ochtends uitzwaaien op schoolreis of liep je hobby ‘s avonds wat uit? Dan start je gewoon om 10 uur.
  • Samen werken we een persoonlijk ontwikkelingsplan uit waarin we jouw groeimogelijkheden op korte en lange termijn in kaart brengen en trachten te realiseren.