jobs

NAV zoekt: Projectmedewerker Vorming en Events met commerciële feeling (Brugge)

21 december 2020

Omwille van het vertrek van een collega zijn we momenteel op zoek naar een Projectmedewerker Vorming en Events met commerciële feeling. Ontdek hieronder de volledige vacature en solliciteer vandaag nog!

Als Projectmedewerker maak je deel uit van een driekoppig team dat verantwoordelijk is voor onze Vorming en Events. Samen met je collega’s werk je zowel aan het concept als aan de praktische uitwerking van onze openhuizendagen, projectbezoeken, info-sessies, opleidingen, lerende netwerken, enzovoort. Naar mate je meer ervaring opdoet neem je de leiding over een aantal projecten die je met ondersteuning van de coördinator Vorming en Events van a tot z opvolgt (nieuw concept uitwerken, een bestaand concept verder uitwerken, sprekers vastleggen, zalen boeken, deadlines opvolgen). Afhankelijk van de periode van het jaar nemen deze werkzaamheden ongeveer 60% van je tijd in beslag.

 

Omwille van je sterke commerciële skills ben je daarnaast de drijvende kracht achter het sponsorteam. Je staat in voor de praktische organisatie van het accountmanagement (taakverdeling, opvolging contracten en afspraken, …), levert actief voorstellen aan voor de uitwerking van de commerciële strategie en fungeert zelf als eerste aanspreekpunt voor bestaande en nieuwe partners. Dankzij jouw inzet, kennis en ervaring til je de sponsorwerking naar een hoger niveau, zonder echter de strategische doelstellingen van onze vzw uit het oog te verliezen.

 

Wie ben jij?

  • Bachelor marketing, sales, … of gelijkwaardig door ervaring.

  • Je hebt minstens 3 jaar ervaring in een commerciële functie (accountmanager, …).

  • Je hebt kennis van marketing en commerciële principes en kan die toepassen in een concrete context.


     

Solliciteer nu

Is deze functie iets voor jou? Solliciteren kan via onze HR-partner Brighthouse op het adres jobs@nav.be.

We houden je op de hoogte.

Over NAV

Netwerk Architecten Vlaanderen is de grootste sectororganisatie van en voor architecten. Wij ondersteunen onze leden in hun ondernemerschap en bij het realiseren van hun maatschappelijke rol. Wij doen dit door hun belangen te verdedigen en hen te voorzien van beroepsinformatie en vorming.

Nuttige links
Ontdek ons aanbod en onze bedrijfscultuur

Je vindt er ook al onze lopende vacatures!