jobs

NAV zoekt: Adviseur Bouw & Architectuur (Brugge)

3 januari 0000

Omwille van uitbreiding van onze studiedienst zijn we momenteel op zoek naar een Adviseur Bouw & Architectuur. Ontdek hieronder de volledige vacature en solliciteer vandaag nog!

Als Adviseur Bouw & Architectuur word je binnen de studiedienst ingeschakeld voor een gevarieerd pakket aan taken. Enerzijds ben je het eerste aanspreekpunt voor onze leden die vragen hebben omtrent bouwkundige en beroepstechnische aspecten. Je staat in voor het analyseren, het onderzoeken en beantwoorden van de concrete cases. Dankzij jouw vlotte pen lever je redactionele bijdragen die als interessante leesvoer dienen voor de verschillende informatiekanalen. Verder neem je proactief de tijd om jouw inhoudelijke kennis op pijl te houden en ben je in staat om jouw kennis te delen tijdens infosessies en opleidingen. Ten slotte gebruik je jouw skills om bestaande projecten van de studiedienst te managen en nieuwe projectvoorstellen uit te werken.

 

Wie ben jij?

  • Master in de Architectuur of bouwkunde (burgerlijk of industrieel ingenieur bouwkunde, architect, interieurarchitect) of gelijkwaardig door ervaring.
  • Kan je reeds relevante praktijkervaring voorleggen in een generalistische functie, dan heb je een streepje voor!
  • Je beschikt over affiniteit met de bouwtechnische thema’s van het beroep als architect.
  • Je hebt een kritische kijk naar de wereld en durft dingen in vraag te stellen.
  • Je hebt de drang om een bepaalde maatschappelijke meerwaarde te kunnen bieden.

 

Solliciteer nu

Is deze functie iets voor jou? Solliciteren (CV + korte motivatie) kan op het adres jobs@nav.be.

We houden je op de hoogte.

Over NAV

Netwerk Architecten Vlaanderen is de grootste sectororganisatie van en voor architecten. Wij ondersteunen onze leden in hun ondernemerschap en bij het realiseren van hun maatschappelijke rol. Wij doen dit door hun belangen te verdedigen en hen te voorzien van beroepsinformatie en vorming.

Nuttige links
Ontdek ons aanbod en onze bedrijfscultuur

Je vindt er ook al onze lopende vacatures!