jobs

NAV zoekt: Adviseur Ondernemen & Beleid (Brugge)

10 november 2020

Omwille van uitbreiding van onze studiedienst zijn we momenteel op zoek naar een Adviseur Ondernemen & Beleid. Ontdek hieronder de volledige vacature en solliciteer vandaag nog!

Als Adviseur Ondernemen & Beleid word je binnen de studiedienst, bestaande uit 5 collega’s,  ingeschakeld voor een gevarieerd pakket aan taken. Enerzijds ben je het eerste aanspreekpunt voor leden met economische en managementgerichte vragen. Je staat in voor het analyseren, het onderzoeken en beantwoorden van de concrete cases. Jouw takenpakket bestaat daarnaast uit het cijfermatig en inhoudelijk onderbouwen van dossiers in het kader van de belangenverdediging. Dankzij jouw vlotte pen lever je redactionele bijdragen die als interessant leesvoer dienen voor de verschillende informatiekanalen. Verder neem je proactief de tijd om politieke en maatschappelijke evoluties die van belang zijn voor onze doelgroep op te volgen en ben je in staat om jouw kennis te delen tijdens infosessies en opleidingen. Ten slotte gebruik je jouw skills om bestaande projecten te managen en nieuwe projectvoorstellen uit te werken.

 

Wie ben jij?

  • Master in de Economische of handelswetenschappen, politieke en sociale wetenschappen, bestuurskunde of een andere sociaalwetenschappelijke richting of gelijkwaardig door ervaring.
  • Kan je reeds relevante praktijkervaring voorleggen in een studiedienstfunctie, dan heb je een streepje voor!
  • Je beschikt over kennis van enkele ondernemersthema’s (management van de onderneming, kostprijsberekening, nacalculatie, ..) en hebt interesse in de wereld van bouw en architectuur.
  • Je beschikt over goeie cijfermatige skills: enquêtes verwerken of budgettaire implicaties van beleidsvoorstellen berekenen zijn voor jou interessante en haalbare uitdagingen.
  • Je hebt een brede maatschappelijke interesse en je volgt de actualiteit en politiek op de voet.

 

Solliciteer nu

Is deze functie iets voor jou? Solliciteren (CV + korte motivatie) kan via onze HR-partner Brighthouse op het adres jobs@nav.be.

We houden je op de hoogte.

 

Over NAV

Netwerk Architecten Vlaanderen is de grootste sectororganisatie van en voor architecten. Wij ondersteunen onze leden in hun ondernemerschap en bij het realiseren van hun maatschappelijke rol. Wij doen dit door hun belangen te verdedigen en hen te voorzien van beroepsinformatie en vorming.

Nuttige links
Ontdek ons aanbod en onze bedrijfscultuur

Je vindt er ook al onze lopende vacatures!