Innovatie

Studio Gyproc: New way of building (webinar voor architecten)

17 november 2020

De manier waarop we wonen en leven in België verandert ingrijpend. De bouwheer verlangt naar meer comfort en veiligheid en hecht tegelijk meer belang aan duurzaamheid. Onze partner Gyproc® gelooft dat we samen met iedereen die bij de bouwsector betrokken is, de oplossingen binnen handbereik hebben. 'Wij bieden een antwoord op de veranderingen en opportuniteiten die we zien in de woningmarkt.'

"Omdat we architecten, projectontwikkelaars en acoustici willen inspireren en voorbereiden op de toekomst, is begin februari Studio Gyproc gelanceerd. Dat is een project waarbij we onze toekomstgerichte bouwoplossingen demonstreren in een experience center in samenwerking met interieurbedrijf Bulo."

 

"De huidige omstandigheden laten een bezoek aan dit experience center natuurlijk niet toe, maar de bouwwereld staat intussen niet stil. Daarom brengen we tijdens de middagpauze onze oplossingen tot bij jou tijdens een online event van 30 minuten."

 

Aan de hand van deze praktijkcase zullen we onze bouwoplossingen in Studio Gyproc onder de loep nemen en behandelen we o.a.:

  • Akoestiek en regulering
  • Beleving en comfort
  • High-end afwerking

 

Wil je er graag bij zijn?

Schrijf je dan in via deze link.