Volt Architecten © Luc Roymans

openhuizendag

Renovatiedag op zondag 2 mei 2021: het toonmoment voor architecten

19 januari 2021

Architect en trots op een gerealiseerde renovatie? Pak ermee uit! Op zondag 2 mei organiseren we een nieuwe Renovatiedag. Tijdens dit unieke toonmoment proeven potentiële opdrachtgevers van jouw stijl en aanpak. Zo kunnen architecten en bouwheren elkaar (eindelijk!) opnieuw ontmoeten, op een veilige manier uiteraard. Hoe die ontmoetingen eruitzien, dat bepaal je zelf ...

5 redenen om mee te doen

Of je nu voor de openhuizendag kiest of voor de digitale editie, je geniet steeds van deze voordelen:

  1. Kom in contact met potentiële opdrachtgevers
  2. Jouw bureau en het project genieten van mediabelangstelling
  3. Je kan rekenen op organisatorische en logistieke ondersteuning
  4. Je krijgt interessante feedback van bezoekers
  5. Een extra digitale troefkaart in 2021: video & podcast

 

Jouw project in de kijker?

Álle renovatieprojecten worden dit jaar voorgesteld op de website, op de Facebookpagina en in de digitale Renovatiegids naar 150.000 contacten. Enkele projecten zetten we uitgebreid in de verf. Jouw renovatie als project in de kijker? Stel je inschrijving dan niet uit en bezorg ons je foto's en projectgegevens vóór maandag 1 maart.

 

Coronamaatregelen openhuizendag

Alle huisbezoeken zijn op afspraak via een online tool. Als deelnemer bepaal je hoeveel bezoekers je per rondleiding toelaat, met een absoluut maximum van 15 personen. Je geeft ook aan hoe lang de rondleiding duurt (minimaal 30 minuten, incl. het wisselen van groepen). Zo heb je op voorhand een handig overzicht wie op welk tijdstip langskomt. Ontdek hier alle maatregelen.
 

Met dank aan onze partners!