Innovatie

Van 2D naar 3D met de Vectorworks Architectuur webinars

21 januari 2021

Elke ontwerper weet intussen dat Vectorworks, door zijn sterke grafische mogelijkheden, de ideale oplossing biedt voor 2D-ontwerpen. Maar wist je dat die software ook op gebied van 3D en zelfs BIM een slimme keuze is?

Ben je een architect die vooral 2D-ontwerpen maakt en graag de mogelijkheden van 3D-ontwerpen en BIM wil ontdekken? Dan zijn de gratis Vectorworks Architectuur webinars van Design Express iets voor jou. Vanaf maandag 1 februari leggen professionals je aan de hand van 11 sessies uit hoe je tot een 3D-model komt. Van het importeren van een PDF of DWG tot het printklaar maken van je plannen, alles komt aan bod. Nog een mooi voordeel aan deze webinar reeks: je beslist zelf of je je voor heel de reeks -11 sessies en dus 11 weken - inschrijft of er gewoon de sessies uitpikt die jou interesseren.  

 

Hierbij alvast een greep uit het programma: 

  • Hoe start je aan een 3D-model?
  • Daken en hun aansluitingen
  • Visualiseren van je ontwerp
  • Het belang van een goede bibliotheek en symbolen
  • Samenwerken op bureau of op afstand. Alles is mogelijk!
  • ...

 

Kortom, een krachtige en niet te missen webinar reeks voor alle architecten die hun eerste stappen zetten in 3D-ontwerpen of meer wil weten over de doeltreffende BIM-tools waarmee je in geen tijd een intelligent gebouwmodel maakt. Nog geen vectorworks-gebruiker? Download simpelweg de gratis demoversie en je volgt de webinar reeks zonder problemen mee.