Innovatie

Elegant en discreet afwateren in de tuin met de nieuwigheden van ACO

2 april 2021

Ook in deze bizarre tijden staat ACO niet stil. Zo wordt het gamma ACO Garden omgedoopt tot ACO House & Garden. 'We willen hierbij complete watermanagement oplossingen bieden. Niet alleen voor in de tuin, maar ook rondom het huis. De nieuwigheden Highline, Slimline en Europoint met Voronoï-rooster sluiten mooi aan bij deze benadering.'

ACO Slimline

Highline

Voor drempelluw woongenot is er nu naast Euroline Discreet Inox BFL ook Highline. Deze nieuwe afvoergoot is perfect voor op het balkon, daktuin of dakterras. De drempel tussen de binnenruimte en het terras kan verlaagd worden. Het gootelement met een designrooster of opzetstuk uit inox zorgt voor de opvang van spatwater en druipwater afkomstig van de raampartijen.

 

Lees hier meer. 

ACO Highline dakterras

Highline afvoergoten

Slimline

Naast kwaliteit is esthetiek ook één van de belangrijkste elementen bij ACO.  Slimline is een slanke afvoergoot van slechts 6 cm breed en heeft een strak aluminium rooster in zwart of grijs. Deze goot is tevens makkelijk te plaatsen dankzij het plug & play-systeem en kan bovendien aangesloten worden op infiltratievoorzieningen of op de riolering.

 

Lees hier meer.

ACO Slimline terras

Europoint Voronoï

Deze afvoerput werd vorig jaar gelanceerd en wordt uitgebreid met extra roosters. Zo is er nu een gietijzeren Voronoï-rooster bijgekomen, dat perfect samengaat met de afvoergoot Euroline Voronoï. Ook een maasrooster en microgrip-rooster uit kunststof behoren nu tot de mogelijke afdekkingen voor deze modulaire afvoerput.

 

Lees hier meer.

Europoint afvoerput en rooster Voronoï

Euroline en Europoint Voronoï

Over ACO

ACO is specialist in afwatering. Het ACO-productgamma beheerst de gehele afwateringsketen, van het opvangen van water tot het afgeven aan de bodem, riool of oppervlakte. De ACO-groep staat wereldwijd voor kwaliteit, ervaring en innovatie op het gebied van afwateringstechnieken.

 

ACO House & Garden biedt veel meer dan enkel de traditionele afvoergoten. Van afvoerputjes onder het waterkraantje tot afwaterende vloermatten. ACO is met oog voor de klimaatverandering ook voortrekker in het slim omgaan met regenwater. Niet enkel door het aanbieden van infiltratieblokken en infiltratiekratten, maar ook met oplossingen voor waterdoorlatende verharding zoals grasdallen en grindstabilisatiematten.