Innovatie

Nieuw kantoorgebouw DUCO zorgt voor 30 jobs

29 april 2021

Alhoewel het door corona een uitdagend jaar bleek, bleef Duco Ventilation & Sun Control niet bij de pakken zitten. De ventilatiespecialist, die dit jaar 30 kaarsjes mag uitblazen, maakte de voorbije jaren een sterke groei mee. Dit vertaalt zich niet enkel in een groei van zowel innovaties als producten, maar ook in een stijgende vraag naar werknemers. Ter ere van de dertigste verjaardag zet het bedrijf 30 nieuwe vacatures voorop, en dat stoppen ze niet onder stoelen of banken.

Wie in Veurne op het industrieterrein rijdt, kan er niet omheen: DUCO, die een totale bedrijfsoppervlakte van 101.000 m² inneemt, breidt uit en is op zoek naar nieuwe collega’s. Deze zomer verhuizen de medewerkers naar een nieuw kantoorgebouw. Het nieuwe kantoor, dat toonaangevend wordt op vlak van duurzaamheid en architectuur, creëert heel wat extra beschikbare werkruimte. En om die extra ruimte in te vullen, is DUCO volop op zoek naar nieuwe werkkracht die het team van 240 medewerkers willen vervoegen.

 

30 YEARS = 30 JOBS

Eerder dit jaar vierde DUCO zijn dertigste verjaardag. Ter ere van die verjaardag zet de specialist in ventilatie en zonwering 30 vacatures in de kijker. ‘We blijven inzetten op het vinden van de juiste profielen’, verduidelijkt HR-manager Filip Lamote. ‘De vacante posities zijn heel divers. Zowel in de productiehal als op managementniveau zijn we op zoek naar uitbreiding van het DUCO-team.’

 

Optimale werkomgeving in sterk groeiend bedrijf

Met een totale oppervlakte van 7.500 m2 faciliteren de nieuwe kantoren de blijvende groei van DUCO. De focus zal er liggen op een aangenaam en comfortabel binnenklimaat. Ook ergonomisch comfort staat centraal in de nieuwbouw. De combinatie van gezonde lucht en een goeie houding zal bijdragen tot een optimale werkomgeving waar innovatie floreert.

 

“Naast een nieuw kantorencomplex bouwde DUCO recent ook een volledig nieuw logistiek centrum met volautomatische poederlakkerij. Daarbovenop zorgt de locatie van het bedrijf, dat naast de autosnelweg ligt, voor een vlotte bereikbaarheid zonder files”, besluit de HR-manager.

Ook klaar om je carrière zuurstof in te blazen? Raadpleeg dan zeker de jobsite www.jobs.duco.eu en ontdek de 30 openstaande vacatures!