Innovatie

Dé renovatiegids voor het isoleren van residentiële gebouwen

25 november 2021

Of het nu gaat om akoestische isolatie, of om thermische isolatie voor platte daken, hellende daken, muren of vloeren: dé renovatiegids geeft je het antwoord op de meest gestelde vragen.

Deze uitgebreide gids biedt aan jou, als architect, handige stappenplannen aan bij renovatie, en dit voor elke isolatietoepassing (plat dak, hellend dak, muur of vloer). Met deze stappenplannen kan je als architect meteen aan de slag. De gids vertrekt altijd van een grondige analyse van de bestaande situatie en legt alle stappen uit om te komen tot een afgewerkt renovatieproject.

 

Hoe renoveer je een plat dak dat onvoldoende afschot heeft? Wat als er al (beperkt) isolatie is voorzien? Hoe wordt de dakisolatie best aangesloten op de muurisolatie? Hoe bepaal je aan welke zijde je isoleert?

 

Recticel Insulation heeft de antwoorden op de meest gestelde vragen in de uitgebreide renovatiegids gebundeld die je gemakkelijk kan raadplegen op de werf. Deze gids in pocketformaat is er voor elke professional die te maken heeft met renovatiewerken voor zowel dak-, muur- als vloertoepassing.

 

Heb je de gids nog niet? Surf naar renovatiegids.recticelinsulation.be en vraag meteen jouw exemplaar aan.

 

Heb je jouw vraag niet teruggevonden of heb je een specifieke situatie waarbij je advies nodig hebt? Neem zeker contact op met één van de Recticel Experts via roadies@recticel.com of via 056 43 89 43.