Innovatie

MasterPatio wint Archiproducts Design Awards 2021

26 november 2021

MasterPatio, het hoogwaardige schuifraamsysteem van Reynaers Aluminium, heeft de Archiproducts Design Awards 2021 gewonnen in de categorie “bouwschil”. De ADA's zijn een internationaal eerbetoon aan creativiteit, onderzoek en innovatie, en roemen uitmuntend design.

Een internationale jury, bestaande uit 's werelds meest invloedrijke ontwerpers, creatievelingen, architecten, redacteurs en journalisten, heeft MasterPatio geselecteerd wegens zijn innovatieve concept en ontwerp.

 

Daarnaast heeft een specifieke jury, gespecialiseerd in ecologisch design en duurzaamheid in de architectuur- en designwereld, MasterPatio de “2021 special Mention for Sustainability” (Speciale Vermelding voor Duurzaamheid 2021) toegekend.

 

MasterPatio

Deze nieuwe generatie schuifdeuren hebben een strak design en bieden topprestaties met superieure thermische isolatie en verbeterd productie- en installatiecomfort. MasterPatio is compatibel met MasterLine 8 en biedt talloze ontwerpmogelijkheden.


Reynaers werkt nauw samen met architecten, constructeurs en consumenten, en speelt met MasterPatio in op hun belangrijkste behoeften, zowel bij de productontwikkelingen als bij hun projecten.  

Nuttige links