oproep

Wanted: gedreven architecten die onze opleidingen mee vormgeven

7 januari 2022

NAV en Vitruvius Academy organiseren jaarlijks heel wat opleidingen. Omdat de lat hoog moet liggen en we enkel kwaliteit willen aanbieden, leggen we inhoud en programma steeds voor aan een groep experten, waaronder natuurlijk architecten. En nu zoeken we architecten om deze pool experten aan te vullen.

Meedoen?

Stuur eenvoudig een mailtje met je gegevens naar julie.tijssens@nav.be.

Hoe gaat het in z’n werk?

Tijdens een try-out worden de presentaties van de sprekers overlopen. Daarna geven de aanwezige experten feedback waarmee de sprekers verder aan de slag gaan.

Bij de organisatie van zo’n try-out, sturen we een uitnodiging naar de volledige pool om deze mee te volgen. Iedereen kiest dan voor zichzelf om al dan niet deel te nemen, afhankelijk van eigen interesse en timing. Het is dus zeker niet verplicht om elke keer deel te nemen! Juist daarom is het de bedoeling een uitgebreide pool te hebben. 

 

What’s in it for you?

Op deze manier speel je een actieve rol in de vorming van architecten. Deze praktische feedback is een onvoorwaardelijke meerwaarde. Daarnaast is het ook een kans om de opleidingen en infosessies in preview bij te wonen. Ten slotte wordt er vanzelfsprekend een vergoeding voorzien.

 

Praktisch

  • Een try-out duurt gemiddeld twee tot vier uur, afhankelijk van het aantal sprekers
  • Elke expert krijgt een vergoeding van €150 per gevolgde try-out
  • Try-outs vinden steeds binnen de werkuren plaats
  • Kan fysiek of digitaal doorgaan. Indien fysiek, wordt er steeds voor een centrale locatie gekozen

 

Check: ik doe mee!

Wil je graag opgenomen worden in de pool? Alvast bedankt!
Stuur eenvoudig een mailtje met je gegevens naar julie.tijssens@nav.be