oproep

Stel je nu kandidaat voor de Henry van de Velde Awards 2023

31 maart 2022

De Henry van de Velde Awards zijn de meest prestigieuze designawards in België. Ze zetten Vlaamse ontwerpers en bedrijven in de spotlight, zorgen voor persaandacht en een grote publieke belangstelling, zowel nationaal als internationaal.

Muziekcentrum De Bijloke werd in 2022 bekroond in de catagorie Spaces. Word jouw project de opvolger? © Karin Borghouts

Heb jij als architect of ontwerpbureau een vernieuwend of duurzaam project gelanceerd? Dien dan in voor één, of meerdere, van de volgende categorieën: Business Innovation, Consumer, Crafts, Design Research, Digital Product, Graphics, Habitat en Spaces. 

 

Uiteraard is vooral die laatste categorie - Spaces - interessant voor architecten. Deze prijs bekroont projecten die een particuliere, publieke of professionele omgeving op een creatieve manier vormgeven. Naast gebouwen en ruimtes komen ook innovatieve concepten - denk aan modulaire platformen - in aanmerking. 

 

Doe mee!

Stel je vóór 31 mei kandidaat en wie weet sta jij volgend jaar op het podium in Bozar als een van de winnaars! Op deze pagina vind je meer informatie over de voorwaarden en hoe je vlot kan inschrijven.

Bronnen
  • Flanders DC