Innovatie

Reynaers Aluminium toont uitgebreide duurzame oplossingen op BIS 2022

26 september 2022

Reynaers Aluminium toont zijn uitgebreide productengamma op BIS van zaterdag 8 tot en met zondag 16 oktober 2022. De meest duurzame oplossingen, van een écht duurzame onderneming.

Nieuwe producten in de kijker

Reynaers Aluminium koos voor een stand waar alles nog meer draait rond ervaring en beleving en waar je letterlijk van binnen naar buiten kijkt. De bezoekers wandelen door een huis, dat vanuit elke hoek zicht biedt op het groene hart van de toonwoning: de tuin. Op die manier beleeft de bezoeker de effecten van Reynaers Aluminium innovaties op de ruimte en de algemene woonervaring.

 

Op de stand toont Reynaers Aluminium zijn allernieuwste product: “Paralline”. Aluminium gevelbekleding Paralline combineert esthetiek, duurzaamheid en design. Deze geveloplossing is niet alleen heel uniek met zijn strakke en stijlvolle design, maar ook nog eens bijzonder duurzaam. Bouwers en verbouwers herkennen het aan zijn parallel lopende aluminium lengtes, die bovendien mooi aansluiten op alle raam- en deursystemen van Reynaers Aluminium. Zo biedt het meteen talloze mogelijkheden om een geïnspireerde gevel te ontwikkelen - zowel voor nieuwbouw als renovatie projecten.

 

Daarnaast kunnen bezoekers het nieuwste schuifraam “MasterPatio” bewonderen. Deze nieuwe generatie schuifdeuren biedt een strak en minimalistisch design, topprestaties met superieure thermische isolatie én een verbeterd productie- en installatiecomfort. MasterPatio is compatibel met MasterLine 8 en biedt talloze ontwerpmogelijkheden voor elk project.

 

Een innovatieve productconfigurator voor projecten op maat

Reynaers Aluminium zet al jaren in op vernieuwende oplossingen in de bouwsector. Zo lanceerde het bedrijf eerder een innovatieve productconfigurator waarmee bouwers en verbouwers hun keuze voor ramen en deuren op een scherm kunnen oproepen én volledig kunnen aanpassen aan hun eigen behoeften en persoonlijke smaak. Nieuwsgierige bezoekers kunnen de productconfigurator komen ontdekken op de BIS beurs.

 

Reynaers Aluminium als duurzaam bedrijf

Reynaers Aluminium wil de leef- en werkomgeving van mensen verbeteren, voor nu en voor de generaties erna. Bij alles wat ze doen, staat duurzaamheid dan ook voorop. De producten maken gebouwen niet alleen bijzonder energie-efficiënt, ze zijn ook 100% recycleerbaar en gaan een leven lang mee. Maar ook binnen de werking van het bedrijf worden er continu duurzame inspanningen geleverd op alle vlakken - van productie tot transport, van eigen energiebeheer tot personeelsbeleid.

Reynaers Aluminium vind je aan beursstand 1452 (Hal 1) op BIS.