jobs

Ben jij de architect(e) die wij zoeken?

29 november 2022

Netwerk Architecten Vlaanderen (NAV), de grootste community van architecten in Vlaanderen en Brussel, zoekt:

ARCHITECT(E) MET HONGER

Het NAV team... Kom jij erbij?

 • Je bent een creatieve probleemoplosser en je wil dat talent breder maatschappelijk inzetten.
 • Je bent leergierig, maar je blijft in je dagelijkse praktijk een beetje op je honger zitten op het vlak van de innovaties binnen de sector.
 • Je hebt héél veel zin om je te verdiepen in bepaalde thema’s zoals circulair of waterbewust ontwerpen, BIM-modeling, …
 • Je ontwerpt gebouwen, maar je wil liever de architectuursector mee vormgeven.

Smaakt het naar meer?

Dan ben jij de architect(e) die we zoeken om ons kenniscentrum te versterken. Dat kenniscentrum ligt aan de basis van onze opleidingen, adviesverlening en belangenverdediging. Het is het hart van NAV.

Eline, Silvia, Melanie en Wim van ons kenniscentrum

Je toekomstige collega's Eline, Silvia, Wim en Melanie zijn enthousiast, gedreven en gepassioneerd door architectuur. Ze kijken er heel erg naar uit om samen met jou:

 

 • Onze huidige subsidieprojecten op te volgen. Klinkt saai, maar is het niet! Denk aan  projecten rond ruimtelijk rendement, circulair ontwerpen ...  Je coördineert de lopende acties, bewaakt de inhoudelijke relevantie, organiseert tussentijdse overlegmomenten, houdt deadlines in het oog en maakt rapporten op. En je vertaalt de informatie naar relevante content voor onze leden.

 

 • Nieuwe projectideeën en subsidievragen uit te werken. Je krijgt hierbij de kans om je helemaal onder te dompelen in de thema’s die jou na aan het hart liggen. Uiteindelijk schrijf je een voorstel met financieel plan uit, en overtuig je partners en de subsidiërende overheid van de meerwaarde.

 

 • Onze standpunten, opleidingen en expertise naar een hoger niveau te tillen. Je werkt bijvoorbeeld actief mee aan een nieuwe architectenwet. Je vertegenwoordigt NAV in een externe adviesraad, zoals een klankbordgroep circulair bouwen. En je werkt opleidingen of publicaties uit om architecten nog sterker te maken in hun job: van maatmeubilair tot energie.

 

 • Onze leden te verwelkomen tijdens een van onze (avond)events. Netwerkmomenten waar je zelf als architect(e) voortdurend bijleert, nieuwe inzichten opdoet en collega’s leert kennen.

Ben jij de hongerige architect(e) die we zoeken? Stuur onze directeur Steven Lannoo (Steven.Lannoo@nav.be) dan voor 29/12/22 een e-mail om kennis te maken. Voeg daarbij je CV of LinkedIn-profiel.

Waarom werken bij NAV een goed idee is

 • Je maakt mee het verschil in de bouwsector én de maatschappij. Je zit op de eerste rij om de innovaties op vlak van circulair, waterbewust, klimaatbestendig bouwen op te volgen. Je brengt de architectuursector in beweging.

 

 • Je komt terecht in een klein team met 13 collega’s en dat creëert kansen. Zo kan je uit je takenpakket barsten, en projecten onder je vleugels nemen die je persoonlijk aanspreken.

 

 • Je krijgt de tijd, ruimte & het budget om opleidingen te volgen. Samen werken we een persoonlijk ontwikkelingsplan uit waarin we jouw groeimogelijkheden op korte en lange termijn in kaart brengen en trachten te realiseren.

 

 • Ons kantoor mét tuin ligt in het historisch centrum van Brugge op slechts 10 min. fietsen van het station. Er is een ruime auto- en fietsparking. Door onze flexibele thuiswerkregeling bepaal je zelf hoe vaak en wanneer je naar kantoor komt.

 

 • Work-life balance en flexibiliteit zijn bij ons geen lege woorden. Wil je je kinderen ’s ochtends uitzwaaien op schoolreis of liep je hobby ‘s avonds wat uit? Dan start je gewoon om 10 uur.

 

 • We willen dat jij je goed voelt in je job. Daarom luisteren we in de eerste plaats naar wat jij wil. Er is ruimte voor een voltijdse betrekking. Maar wil jij liever iets deeltijds, omdat je je werk wil combineren met een zelfstandige praktijk, een andere uitdaging of de zorg voor je gezin? Dan zoeken we samen de beste oplossing.

 

 • Honger naar kennis & innovatie? Ja! Maar échte honger? Nee! Die heb je bij ons op kantoor niet. Zo bakt de coördinator van het kenniscentrum de lekkerste cake, wafels, brownies, … En dan hebben we het nog niet over de etentjes, Deliveroo-middagen én het welkomstontbijt voor nieuwkomers.